Emma Plasmans
Emma Plasmans Entertainment 4 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG – Seizoen 1 én 2 van Lizzie McGuire verschijnen heel binnenkort op Disney +

Disney zit keer op keer weer op het goede spoor wat betreft goede films en series. Maar op dit moment spannen ze wel echt de kroon met het fantastische nieuws dat Lizzie McGuire heel snel op Disney Plus zou gaan verschijnen.

Dit artikel verscheen eerder op Beautify.

Al een langere tijd is bekend dat er een reboot van Lizzie McGuire aankomt, maar dat nu ook seizoen 1 en 2 van de originele serie online komen, wisten we nog niet. Klaar voor wat nostalgie?

Lizzie McGuire Disney Plus

Wie was er vroeger nou geen fan van Lizzie McGuire? Het is inmiddels bijna negentien jaar geleden dat ons idool aka actrice Hilary Duff de geweldige rol van Lizzie McGuire tot haar nam. Voor degene waarbij het verhaal toch een beetje is weggezakt, hierbij een opfrissertje.

Weet je nog: Lizzie en haar twee besties, Miranda en Gordo, die altijd maar weer in verschrikkelijk ongemakkelijke situaties terechtkwamen? Of herinner je je Kate nog? De megapopulaire mean girl die Lizzie en haar vriendinnen het leven zuur maakte. En what about de make-overs van onze coole Lizzie?

Wanneer is de serie te zien?

Alle leuke en toch soms ook wel minder leuke momenten uit de serie Lizzie McGuire mogen we herbeleven, en wel heel snel. We hoeven gelukkig niet meer lang te wachten want seizoen 1 en 2 van het programma verschijnen al op vrijdag 10 juli op Disney Plus. Ben je blij of ben je blij? Wij kunnen niet meer wachten

Lekker in de sferen komen

Omdat het natuurlijk leuk is om alvast in de sferen te komen en je weer helemaal te kunnen verplaatsen in de verschillende personages, kan je hieronder alvast kijken naar de trailer.

Cancel alvast al je plannen voor vrijdag 10 juli en haal alvast bakken popcorn in huis. Want 10 juli is de dag jij eindelijk weer Lizzie McGuire kijken mag.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.