Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 6 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Hoe gaat het nu met de castleden van ‘Gossip Girl’?

Gossip Girl is verreweg onze favoriete serie. Iedere vrouw tussen de twintig en veertig heeft de show (á zes seizoenen) al minstens twee keer gezien. We kennen de personages alsof het onze vrienden zijn – maar hoe gaat het anno 2024 eigenlijk met de castleden van Gossip Girl?

Spoiler: de Upper East Siders zijn allemaal hun eigen weg gegaan.

Zo gaat het nu met de castleden van Gossip Girl

Serena van der Woodsen is, net als Chuck Bass acteur. En Nate Archibald is nog steeds even good looking.

Blake Lively (Serena van der Woodsen)

Veruit het meest bekende castlid is Blake Lively, die Serena speelt. Na de stop van Gossip Girl in 2013 is Blake blijven acteren. Ze zette grote films op haar naam, zoals The Age of Adaline en A Simple Favor. Dit jaar komt de verfilming van It Ends With Us uit, waar Blake de hoofdrol in speelt.

Ook privé gaat het goed. Ze is getrouwd met acteur Ryan Reynolds en heeft samen met hem vier kinderen. Net als Serena, is ze een echte it-girl. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat Taylor Swift haar beste vriendin is.

Leighton Meester (Blair Waldorf)

Leighton Meester is in het echte leven verre van een luxepoes. Ze bleef na Gossip Girl acteren, maar focuste zich ook op muziek. Wie had gedacht dat in Blair Waldorf een engelenstem zat?

Samen met echtgenoot Adam Brody (die voor de grap nog weleens wordt vergeleken met Dan Humphrey) kreeg ze twee kinderen: een dochter en een zoon.

Ed Westwick (Chuck Bass)

Ed Westwick heeft niet, net als Chuck, het bedrijf van zijn vader overgenomen. In plaats daarvan is hij blijven acteren en zit hij in de band ‘For You’. Hij viel voor de charmes van Amy Jackson. Amy Jackson is een voormalig Britse actrice die voornamelijk in Hindi- en Tamil films speelde. Geheel volgens de lijn der verwachting, kleedt Ed zich enorm stijlvol. Zo neemt hij toch nog een vleugje Chuck mee in zijn leven.

Chace Crawford (Nate Archibald)

De 38-jarige Chace Crawford lijkt nog steeds ontzettend veel op Nate. Net als zijn collega’s is hij blijven acteren. Ook speelt hij golf – iets dat opa van der Bilt echt leuk had gevonden.

Penn Badgley (Dan Humprey)

Penn heeft naast Dan Humprey nog een iconisch karakter op zijn naam gezet, namelijk dat van Joe Goldberg. Hij speelt de hoofdrol in de Netflix-hit YOU. Daarnaast speelde hij ook in films als John Tucker Must Die en Easy A.

Penn trouwde in 2017 met zijn vrouw Domino Suzy Kirke. Samen kregen zij in 2020 een zoon.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.