Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 18 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is hoelang Kendall Jenner en Bad Bunny al uit elkaar zijn

Gisterenavond kwam het nieuws naar buiten dat Kendall Jenner en Bad Bunny niet meer samen zijn. Een bron vertelde aan The Messenger dat het stel na minder dat tien maanden een punt achter hun relatie had gezet. Maar wanneer hakten zij de knoop door?

Wie fan was van Kenny en Benito, moet deze bittere pil even slikken. De twee zijn volgens een nabije bron uit elkaar gegaan als vrienden. Geen woede, geen wrok en geen ruzie: volgens de bron waren het de drukke schema’s van beiden die de relatie de das om deden. ”There’s no bad blood,” the insider claimt de bron. ”Their relationship had been rocky due to their busy schedules.”

Bad Bunny plant een wereldtournee in 2024, waardoor het nog moeilijker wordt om de relatie in stand te houden. Kendall vond dat de relatie op de klippen liep. Ondanks het treurige besluit, hebben de twee naar verluidt nog wel contact.

Wanneer gingen Kendall Jenner en Bad Bunny uit elkaar?

Wanneer Kendall en Benito precies the talk hebben gehad, is niet bekend. Wel meldt de bron dat de twee al ‘een paar weken geleden’ uit elkaar gingen. En dat klinkt logisch, want halverwege november begonnen de geruchten al rond te gaan. Die hadden niets te maken met informatie van bronnen, maar alles met een melancholische Instagrampost van Kendall op 14 november. “What’s meant for me, will simply find me” schreef Kendall onder een foto van de zonsondergang. Een typische break-uppost, als je het ons (en het internet) vraagt.

De laatste keer dat Kendall en Bad Bunny – ook wel Benito Antonio Martínez Ocasio genoemd – samen in het openbaar werden gezien, was op 29 oktober toen ze gingen ontbijten in Beverly Hills. Deze post, in combinatie met de informatie van de bron en het feit dat ze sinds eind oktober niet samen gespot zijn, maken dat het goed mogelijk dat Kendall en Benito begin november uit elkaar gingen.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.