Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 18 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner en Bad Bunny wisten dat zij niet ‘voor altijd’ waren: was hun relatie een PR-stunt?

Na een kleine tien maanden van stiekeme én openbare liefde kwam er in november een einde aan de relatie van Kendall Jenner en Bad Bunny. Ze waren het meest besproken koppel van 2023 en vlak voor de feestdagen zetten ze een punt achter hun relatie. Nu blijkt dat er sowieso geen ‘long-term’ intentie was. Was deze relatie dan een PR-stunt?

Een relatie aangaan om in de publiciteit te komen? Dat is niets nieuws in familie Kardashian-Jenner. De relatie van Kylie en Timothée wordt ervan verdacht een PR-stunt te zijn. Maar nu zijn er ook signalen dat de romance van Kendall en Bad Bunny met voorbedachte raden was.

Signalen dat de relatie van Kendall Jenner en Bad Bunny een PR-stunt was

Nu de relatie over is, doen vrienden steeds meer informatie over het ex-stel uit de doeken. Daaruit blijkt dat de romance lang niet zo romantisch was als fans hoopten. Of de relatie puur PR-technisch was of dat de publiciteit een mooie bijkomstigheid was, dat is onduidelijk. Toch zijn er wel een aantal red flags geweest.

1. Ze waren niet van plan om er een long-term relatie aan te gaan

Een bron vertelde dit weekend aan ET Online dat er van beide kanten nooit een intentie voor een lange relatie was. “They both knew going into this that it likely wouldn’t be a forever type of relationship and that was mutually understood from the get-go.”

2. Vrienden zagen Kendall ooit gelukkiger

Net als dat Kendall en Benito zichzelf niet samen zagen eindigen, waren de vrienden van Kendall ook niet overtuigd. Een bron vertelde voorafgaand aan de break-up aan US Weekly: ”Kendall’s friends don’t think she’ll be with Bad Bunny forever. Kendall’s pals don’t see a huge spark between them or any long-term potential. If Kendall’s happy, then they’re happy for her, but they’ve seen her happier before in past relationships.”

3. Je relatie bevestigen met een Gucci-campagne

Eigenlijk wisten we begin oktober al genoeg. Toen maakten Kendall Jenner en Benito hun relatie officieel met een gezamenlijke Gucci-campagne. Je relatie bekend maken met een campagne? It’s giving PR. 

4. De eerdere relaties van de Kardashians

The devil works hard, but Kris Jenner works harder. Momager Kris weet haar dochters altijd prima onder de aandacht te krijgen – onder andere met hun onverwachte relaties. Naast de romance van Kendall en Bad Bunny, was ook de relatie van Kim Kardashian en Pete Davidson een ware PR-parel. Is het toeval dat hun relatie om precies dezelfde reden strandde? Waarschijnlijk niet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.