Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 1 nov 2023
Leestijd: 3 minuten

Hollywood gaat nuchter: deze celebrities drinken geen alcohol meer

We leven in een tijd waarin alcohol drinken niet meer ‘cool’. Is het genormaliseerd? Dat wel, maar we beseffen ons al te goed wat alcohol allemaal met ons lichaam doet. Ook in Hollywood gaven veel celebrities het drinken op, omdat het moest of omdat ze dat wilden.

Met trends als Dry January proberen we allemaal wat op onze alcoholinname te letten. Maar we merken ook dat in februari de drank weer rijkelijk vloeit. Twijfel jij erover om te stoppen met drinken? Laat de volgende bekendheden dan een bron van inspiratie zijn.

Deze celebrities drinken geen alcohol meer

Zij vieren hun successen met een virgin cocktail. Net zo feestelijk.

Adele

Tijden een recente show in Las Vegas deed Adele een boekje open over haar alcoholgebruik. Hoe haar leven eruit zag toen ze nog dronk, lees je hier.  Adele gaf aan al een tijdje gestopt te zijn met drinken – en het daar soms nog wel moeilijk mee te hebben.

Tom Holland

Tom Holland stopt voor een jaar met acteren. Hoe hij die vrije tijd gaat invullen? Niet met drinken in ieder geval. De 27-jarige acteur heeft al langer dan een jaar geen druppel meer gedronken.

Naomi Campbell

Tijdens een interview met Vogue UK gaf Naomi toe dat ze tussen 1998 en 2005 problematisch veel dronk. Daarna sloot ze zich aan bij AA om van haar verslaving af te komen – met succes.

Cara Delevingne

In april 2023 vertelde Cara trots aan Vogue dat ze al vier maanden nuchter is. Op het moment van schrijven, betekent dit dat Cara al negen maanden niet gedronken heeft.

Blake Lively

Hoe veel Serena van der Woodsen dronk, zo weinig drinkt Blake Lively zelf.

Demi Lovato

Het is precies vijf jaar geleden dat Demi Lovato in het ziekenhuis belandde door een drugsoverdosis en sindsdien heeft de zangeres haar leven compleet omgegooid. Geen drank en drugs meer voor Demi.

Miley Cyrus

Miley deelde al eerder dat haar familie een geschiedenis van verslaving heeft en zei in juni 2020 dat ze al zes maanden nuchter was. Go Miley.

Florence Welch

Florence Welch van Florence + The Machine drinkt al meer dan acht jaar geen alcohol meer.

Tyra Banks

Tyra geeft toe niet verslavingsgevoelig te zijn. Desondanks heeft ze ook nooit drugs gebruikt en alleen op haar twaalfde een slokje drank geproefd.

Lana Del Rey

Lana mag dan vaak zingen over whiskey and cigarettes, zelf raakt ze de fles al sinds haar twintigste niet meer aan.

Jack Harlow

In 2021 was Jack zijn katerige lichaam en zijn dronken keuzes helemaal zat, dus besloot hij om te stoppen met drinken.

Chrissy Teigen

Net als Jack Harlow, stopte ook Chrissy Teigen in 2021 met drinken.

Calvin Harris

Bradley Cooper

Kristin Davis

Lily Allen

Jada Pinkett Smith

Anne Hathaway

Pharrell Williams

Kate Moss

Nicki Minaj

 

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.