Metro
Metro Entertainment 2 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

De ultieme kerstdroom: het Home Alone-huis is beschikbaar voor overnachting

De McCallisters gaan weer weg voor de feestdagen, dus staat hun gigantische huis leeg. Daar moet natuurlijk op gepast worden, dus is broer Buzz op zoek naar iemand die wil overnachten in het bekende huis uit Home Alone. Fans van de film kunnen dus hun droom laten uitkomen en allerlei kattenkwaad uithalen in het huis.

Maar even zonder grappen: Airbnb werkt samen met de nieuwe film Home Sweet Home Alone, de nieuwe release van Home Alone. Om die film te promoten, is het originele huis uit de film nu eenmalig te huren. Vier gasten krijgen dus de kans om hun favoriete scènes uit de kerstklassieker opnieuw te beleven en hun innerlijke achtjarigen een avond lang de vrije loop te laten, zonder onderbreking van vervelende indringers.

Home Alone

Home Alone-huis te huur

Een nachtje slapen in het Home Alone-huis is het ideale kerstcadeau voor een liefhebber van de film. En het kost niet eens zoveel als je misschien zou denken: voor slechts 22 euro heb je ‘m al.

„Je herinnert je mij misschien niet als bijzonder meegaand,” zegt broer Buzz, „maar ik ben volwassen geworden en ik zou deze Kerst graag mijn ouderlijk huis – inclusief pizza – met je delen. Probeer alleen mijn tarantula, Axl, deze keer niet los te laten.”

Het gaat om één nachtje, op 12 december, voor maximaal vier gasten. Bij het verblijf krijg je:

  • Een gezellig kersttafereel met twinkelende lichtjes en een perfect getrimde boom;
  • Een overvloed aan valstrikken (maar geen zorgen – jij mag ze plaatsen en hoeft ze niet te ontwijken);
  • Verrassend branderige aftershave en volop gelegenheid om in de spiegel te schreeuwen;
  • Alle jaren 90-favorieten, inclusief Chicago’s beste pizza en een diner bij kaarslicht van in de magnetron opgewarmde Kraft Macaroni & Cheese;
  • Een ontmoeting met een tarantula;
  • Een filmavond met de nieuwste kerstfilm in de reeks, Home Sweet Home Alone (ook te zien op Disney+);
  • En een LEGO Ideas Home Alone-set om mee naar huis te nemen en thuis op te bouwen.

Kerstovernachting

Je kunt een reservering voor het verblijf aanvragen vanaf dinsdag 7 december, 20.00 uur. Want zoals broer Buzz het zegt: „We zijn nu misschien allemaal ouder en wijzer, maar we zijn nooit te oud voor wat ouderwetse streken tijdens de feestdagen.”

Wel moet je uiteraard rekening houden met de huisregels en de coronamaatregelen die gelden in de Verenigde Staten. Daarnaast moet je de reis van en naar Chicago (waar het huis is) zelf regelen en betalen. Er gelden overigens ook inreisregels voor als je naar de Verenigde Staten vliegt. Volledig gevaccineerde reizigers zijn welkom, maar zij moeten ook een PCR-test doen. Quarantaine hoeft dan niet. De VS krijgen overigens een oranje reisadvies, maar of deze reis noodzakelijk is, moet je zelf maar bepalen…

Dit artikel verscheen eerder op Metro

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.