Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 10 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

De trailer van de Game of Thrones spin-off, House of the Dragon, is zojuist online gekomen

We hebben even zonder gemoeten, maar de trailer voor de Game of Thrones spin-off, House of the Dragon, is zojuist op YouTube geplaatst. De serie ziet er niet alleen geweldig uit, maar lijkt ook nog spannender (als dat kan!) dan Game of Thrones. Lees dus snel verder en bekijk de trailer om te zien wat je kan verwachten van House of the Dragon.

“Men would sooner put the realm to the torch, than see a woman ascend the iron throne…”

House of the Dragon

Als je al jaren een fan bent van Game of Thrones dan heb je vast al enig idee waar de nieuwe serie over gaat. Toch is er één groot verschil tussen de twee series en dat is tijd. House of the Dragon is namelijk een prequel, wat betekent dat de serie plaatsvindt vóór de serie die we allemaal kennen en waar we zo van houden. Het speelt zich zelfs 300 jaar voor Game of Thrones af en volgt de heerschappij van de Targaryen-dynastie.

De langverwachte show is begonnen met opnames in april 2021 en het duurde niet lang voordat Matt Smith werd gespot als Prince Daemon Targaryen in Kynance Cove in Cornwall. Het eerste seizoen van House of the Dragon gaat bestaan uit tien afleveringen en er is zelfs al een releasedatum bekendgemaakt. House of the Dragon wordt waarschijnlijk uitgezonden op HBO op 21 augustus 2022.

Deze verwijderde scene uit Game of Thrones onthult de waarheid achter Cersei’s zwangerschap

Nieuwe gezichten

Ben je een trouwe kijker van Game of Thrones? dan weet je dat er vaak werd verwezen naar de tijd waarin HBO-serie House of the Dragon zich afspeelt. Wij zijn dan ook ontzettend benieuwd om zelf een kijkje in deze gruwelijke wereld te nemen en de trailer laat niet veel over aan onze verbeelding.

We zien verschillende sterren voorbijkomen die een rol hebben weten te bemachtigen in de Game of Thrones spin-off. Zo speelt Emma D’Arcy prinses Rhaenyra Targaryen, zien we Olivia Cooke als koningin Alicent Hightower, speelt Rhys Ifans Otto Hightower, zien we Steve Toussaint als Lord Corlys Velaryon en wordt prins Daemon Targaryen gespeeld door Matt Smith.

Emilia Clarke’s mega emotionele afscheid van Game of Thrones is zo mooi

Officiële trailer

Afgelopen donderdag verscheen eindelijk de trailer van de Game of Thrones spin-off op YouTube. Hierin is te zien dat de serie zich volledig focust op de Targaryen-familie. Benieuwd naar de nieuwe HBO-serie? Neem dan snel een kijkje:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.