Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 10 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Selling Sunset-makelaar Amanza Smith reageert op geruchten dat zij aan het daten zou zijn met Zac Efron

Als je Selling Sunset volgt, ben je er vast en zeker van op de hoogte dat de makelaars van The Oppenheim Group vrijwel nooit stil zitten in de liefde. Zo is er op dit moment veel aandacht voor Chrishell haar nieuwe relatie met G Flip en baas van de O-group Jason Oppenheim die met een gebroken hart achterblijft. Door alle aandacht op deze makelaars zouden we bijna de geruchten rondom het liefdesleven van Selling Sunset-makelaar Amanza Smith vergeten. In december werd zij namelijk gelinkt aan niemand minder dan Zac Efron. WHAT? Nu, zo’n vijf maanden later, geeft Amanza ons eindelijk duidelijkheid over haar ‘relatie’ met Zac.

Ze reageert op de geruchten op een hilarische wijze.

Amanza Smith en Zac Efron geruchten

Speculaties over een romance tussen de Selling Sunset-makelaar Amanza Smith en acteur Zac Efron doken voor het eerst op aan het eind van 2021. Tarek El Moussa, de man van Selling Sunset-makelaar Heather Rae Young, plaatste toen een reeks foto’s op Instagram en fans werden helemaal gek.

De tweede foto uit het Instagram-caroussel is een groepsfoto van een UFC-evenement in Las Vegas, waarop onder andere Tarek te zien is met zijn vrouw Heather. Amanza Smith en Zac Efron staan ook op de groepsfoto en volgens fans zag het er (door hun lichaamstaal) uit alsof de twee het erg gezellig hadden.

Amanza’s reactie op de geruchten

Amanza reageerde al eens op de geruchten in april, maar nu heeft ze zich opnieuw (op hilarische wijze) uitgesproken over Zac tijdens de Selling Sunset-reünie.

Tijdens de speciale aflevering konden we Amanza zien via Zoom, waardoor de host van de avond Tan France voor de grap vroeg of Amanza bij haar vriend Zac Efron’s huis was. Hierop reageerde Amanza: “If that’s my boyfriend, that was the fastest developing relationship in history. I literally met the guy for maybe two minutes. Yeah, definitely not my boyfriend.”

Toch was Tan France nog niet klaar met het onderwerp ‘Amanza en Zac’ en daarom vroeg hij of het paar “time to smash” had tijdens hun korte ontmoeting. Amanza’s reactie was hilarisch: “If it was only two minutes then he’s definitely not going to be my boyfriend.” Ouch.

Liefde voor Amanza

Wij zijn stiekem wel een beetje teleurgesteld dat Amanza en Zac geen koppel zijn. Ze zouden een prachtig stel vormen en we gunnen Amanza natuurlijk al het geluk toe na alle vervelende dingen die ze heeft meegemaakt in de liefde. Hopelijk loopt ze snel de ware tegen het lijf.

Deze Selling Sunset-makelaars waren niet uitgenodigd op Heathers bruiloft

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.