Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 1 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

$$$ – Dit zijn alle huizen van Taylor Swift en de duizelingwekkende prijzen

Taylor Swift verdient lekker. Niet alleen met haar scala aan albums, maar vooral ook met haar Era’s Tour. Van dat geld doet ze leuke dingen, zoals bizarre villa’s kopen. The New York Post deed onderzoek naar het vastgoedportfolio van de zangeres en wij zetten alle huizen van Taylor voor je op een rij.

Taylor Swift is opgeklommen tot de op één na rijkste self-made vrouw in de muziekwereld – met een vermogen van maar liefst $740 miljoen. Ze heeft Madonna’s vermogen van 580 miljoen dollar overtroffen, maar staat achter Rihanna, wiens vermogen 1,4 miljard dollar is.

Dit zijn alle huizen van Taylor Swift

Taylor heeft een portfolio aan vastgoed dat samen zo’n 80 miljoen dollar waard is. Must be nice. 

NYC Townhouse | $47,7 miljoen

Taylor kocht zo’n beetje een heel blok New York City voor $47,7 miljoen in 2014. Haar eerste aankoop van onroerend goed in New York vond plaats in 2014, toen ze twee aangrenzende penthouses in een TriBeCa-gebouw kocht voor 19,95 miljoen dollar. Vier jaar later kocht ze ook het complex op de tweede verdieping voor 10 miljoen dollar.

Nog een aankoop in New York: een 100-jaar oud pand aan Franklin Street, inclusief fitnessruimte, een spa, antieke Franse eiken vloeren en een beplant terras met een glazen wand van Japans papier. Oh, en natuurlijk een naastgelegen appartement voor haar team van beveiligers.

Westerly, Rhode Island | $17,75 miljoen

Je moet de stad natuurlijk ook eens kunnen ontvluchten. Daarom heeft Taylor een bescheiden villa van 17,75 miljoen (!) dollar gekocht op Rhode Island. Het landgoed beslaat maar liefst 12.000 vierkante meter en heeft acht slaapkamers en acht open haarden.

Nashville, Tennessee | $1,9 miljoen

Als Taylor niet in NYC rondwandelt, dan is ze waarschijnlijk in Nashville, waar haar muziekcarrière begon. Een van haar eerste vastgoedaankopen deed ze op 20-jarige leeftijd toen ze een penthouse van 3.240 vierkante meter kocht op Music Row in Nashville voor $1,9 miljoen.

Los Angeles, California | $25 miljoen

Ben je wel een échte ster als je geen residentie in L.A. hebt? Dat vroeg Taylor zich waarschijnlijk ook af toen ze meerdere huizen in de stad kocht. Van twee deed ze afstand, maar een landgoed heeft ze gehouden: het Georgian Revival landgoed uit 1934 dat ze kocht voor maar liefst 25 miljoen dollar. Het huis met zeven slaapkamers en acht badkamers beslaat 10.982 vierkante meter.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.