Anne Smits
Anne Smits Celebrity 14 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze iconische foto laat de ontmoeting zien tussen Vanessa Hudgens en Kaia Gerber

Vanessa Hudgens en ex-vriend Austin Butler kregen te maken met nogal een ongemakkelijke ontmoeting op de Vanity Fair Oscars afterparty. Zo liepen de exen langs elkaar maar een begroeting en zelfs een blik naar elkaar zaten er niet in. De Oscars gaan gepaard met een hoop juice en ook deze keer brandt het internet los over déze iconische foto. Zo duikt een foto op waarop de ex-vriendin van Austin Butler, Vanessa Hudgens, en zijn huidige vriendin, Kaia Gerber, elkaar ontmoeten. En die foto is nogal hilarisch door het leeftijdsverschil van 13 jaar tussen de twee.

De Oscars maken nog altijd de tongen los

Deze iconische foto toont het 13-jarige leeftijdsverschil tussen Vanessa Hudgens en Kaia Gerber

Een ontmoeting met de nieuwe of juist oude liefde van je partner of ex, kan soms tot wat ongemakkelijke momenten leiden. Maar deze foto uit 2007 waarop de ex-vriendin van Austin Butler en zijn huidige vriendin elkaar ontmoeten, is vooral erg hilarisch.

Vanessa en Austin

De 34-jarige High School Musical-ster was maar liefst voor 9 jaar samen met de 31-jarige acteur Austin Butler. De twee leerden elkaar kennen in 2005 op de set van High School Musical, maar toen was Gabriella Montez, zoals ze in de films heet, nog samen met Troy Bolton a.k.a. Zac Efron. Vanessa en Austin kregen uiteindelijk in 2011 een relatie die in 2020 na 9 jaar helaas weer strandde.

ANP

Kaia en Austin

Inmiddels heeft Austin Butler een relatie met het 10 jaar jongere model Kaia Gerber. En een leeftijdsverschil van 10 jaar met Austin, betekent ook een leeftijdsverschil van 13 jaar met ex girlfriend Vanessa Hudgens. Deze iconische foto illustreert dit leeftijdsverschil maar al te goed. Zo is op de foto te zien dat de 6-jarige Kaia, die op dat moment waarschijnlijk haar idool ontmoet, poseert voor de foto samen met de 19-jarige Vanessa. En met die kennis in je achterhoofd levert dat nogal een grappige foto op.

Charley Gallay/Getty Images

Dit zijn onze favoriete looks van de Oscars 2023

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.