Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Post 14 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Justin Bieber sneakte naar binnen bij de Oscars in een deken

Het was weer zover, zondagavond vonden de Oscar uitreikingen plaats, inclusief een rode loper vol celebrities en een optreden van Rihanna. Als het aan ons zou liggen zouden we élk detail observeren, analyseren en uitpluizen. Toch blijkt Justin Bieber daar anders over te denken. Hij ging helemaal niet samen met zijn vrouw Hailey over de rode loper of naar de award show. Hij verscheen later op de avond stiekem bij de afterparty.

Hailey poseerde in verbluffende look op rode loper

Ondanks dat Hailey momenteel niet heel lekker in het nieuws (en vooral social media) is vanwege het drama tussen haar en Selena Gomez, wist ze wél in een verbluffende look bij de Oscars te verschijnen. In een lange zwarte jurk van YSL met brede schoudervullingen en een satijnen strik poseerde ze op de rode (nouja, blauwe) loper van de Vanity Fair Afterparty. Opvallend hieraan was vooral dat ze hier alleen stond en dat haar partner, Justin Bieber (die eerder deze week ervan verdacht werd de vader van Reign Disick te zijn), de grote afwezige was.

De grote afwezige… of toch niet

Wat Hailey Biebs überhaupt bij de Oscars deed? Wij hebben geen idee. Voor zover wij weten heeft ze nog nooit in een film gespeeld of aan een film meegewerkt. Toch wist ze met een knappe look alle aandacht op de loper te stelen. Wel was er een grote afwezige bij haar poseer-moment. Haar hubby Justin leek nergens te bekennen. Later op de avond bleek dat hij wel degelijk aanwezig was op hét feest der feesten. Hij bleek namelijk via een achteringang naar binnen gesneakt te zijn. En wel in een héél bijzondere (uhm… of gewoon rare) outfit…

Aparte kledingkeuze van J Biebs

Met een pet op zijn hoofd en een gehaakte deken over zijn schouders is op foto’s te zien dat hij met een vrij beduusde gezichtsuitdrukking zijn weg naar binnen baande. Op de beelden die vervolgens op het feest gemaakt zijn is hij niet te zien met zijn vrouw, maar onderweg naar huis worden ze wel samen gespot. Fans vragen zich af of hij niet met Hailey op de foto wilde vanwege de feud met zijn ex Selena Gomez, of het slecht met hem gaat en dat hij het daarom niet zag zitten om te poseren óf dat hij er gewoon geen zin in had. Wij hebben nog onze twijfels. Opvallend is het in ieder geval. Oordeel hier zelf:

Justin Bieber Vanity Fair Oscars 2023
Getty Images

Dit zijn onze favoriete looks van de Oscars 2023

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.