Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 19 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Inner Circle en Rouze willen taboe op seksuele verlangens doorbreken met sensuele show

Als jij single bent, maar waarschijnlijk ook als je niet single bent, heb je waarschijnlijk weleens gehoord van datingapp Inner Circle. De app is klaar met het gedoe rondom het uitspreken van seksuele verlangens en slaat daarom de handen ineen met sensueel audioplatform Rouze (je weet wel, van de erotische luisterverhalen). Met een sexy theatershow willen ze het taboe doorbreken en wij vertellen je alles over dit initiatief.

Want waarom moet het uitspreken van je fantasieën een ding zijn?

Lesbische fantasieën hebben als hetero vrouw is heel normaal

Praten over seksuele fantasieën is een ding

Wist je dat meer dan driekwart van de Nederlanders pas hun seksuele fantasieën delen als het serieus is? Dat mag wel wat losser, omdat praten verhelderend kan zijn en een manier is om intimiteit te bevorderen. Inner Circle en Rouze willen daarom het gesprek rondom erotische fantasieën en behoeftes verder aanwakkeren en zo bestaande schaamte erover wegnemen.

Meer dan de helft zegt het awkward te vinden om tijdens een eerste date te praten over hun voorkeuren. Opvallend, want maar liefst 59 procent geeft aan toch niet te kunnen wachten om seksuele fantasieën te kunnen exploreren met hun partner. Wanneer het dan wel onderwerp van gesprek kan zijn? Als het daten serieuzer wordt. Maar liefst 77 procent van de ondervraagden geeft aan pas wat te willen delen als ze iets zekerder van hun zaak zijn.

Inner Circle en Rouze willen het taboe op seksuele verlangens doorbreken met sensuele theatershow

Rouze is een van de eerste audioplatforms waarop je kan luisteren naar sensuele verhalen. Eigenlijk zijn zij dus 24/7 seksuele verlangens aan het uitspreken – en daarom is Rouze voor Inner Circle de ideale partner in deze missie. Samen zetten zij de Rouze Nachtclub op: een show die bezoekers uitnodigd om een open en laagdrempelig gesprek te kunnen voeren over seks en seksualiteit

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september vinden de eerste try-outs plaats van de Rouze Nachtclub. In de intieme setting van het Klein Bellevue theater worden opwindende verhalen gecombineerd met sensuele stemmen en wordt zelfonderzoek in werking gezet naar erotische fantasieën. Artiesten als Kirsten van Teijn, Daphne Gakes en Jan Dirk van der Burg fotograaf des Vaderlands en en Tangomatter nemen het publiek mee op hun zoektocht tussen én buiten de lakens. Ze zijn niet bang om hun eigen onzekerheden, wensen en verlangens te delen om zo een avond te maken die je (letterlijk) meeneemt naar bed.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.