Julia Schaap
Julia Schaap Beauty 30 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Inspiratie nodig? Deze nagels zijn perfect voor het voorjaar

Het voorjaar zit er eindelijk weer aan te komen, waardoor ook je nagels een nieuwe look kunnen gebruiken. De glitters en donkere kleuren maken plaats voor verschillende pastel tinten: het kan dit voorjaar niet gek genoeg. Toch zijn er ook een aantal nagelstijlen die makkelijk kunnen op de werkvloer.

Door deze prachtige nagels wil je meteen een afspraak maken met de nagelstyliste.

French manicure met een hartje

Deze nagels zijn ideaal voor het voorjaar, maar door het subtiele hartje ben je ook meteen klaar voor Valentijnsdag. Lichte pasteltinten zijn de kleuren voor de lente. Van blauw tot geel: de keuze is komend seizoen in ieder geval reuze.

Parelmoer nagels

Een kleine glitter kan nooit kwaad. Deze parelmoer nagels zijn enorm chique, maar ook perfect voor een feestje. Door een subtiele roze kleur, met een kleine glitter heb je rustige maar verzorgde nagels. Mocht je nog geen idee hebben wat je wil doen met je nagels, is dit een goede optie.

Chrome nagels in verrassende kleuren

De chrome tinten komen ook weer terug dit voorjaar. Het begon allemaal bij goud en zilver, maar ook kleuren als groen, blauw en rood krijgen nu een chrome jasje. Je kan het zo gek maken als je zelf wil, door het bijvoorbeeld te combineren met nailart.

Neutrale biab-kleuren

Je kan je nagels komend seizoen ook heel subtiel houden. Vooral witte tinten zijn helemaal hot deze lente. Als je nagels maar mooi verzorgd zijn, zit het goed. Er zijn genoeg witte tinten, dus er zit voor iedereen wel een geschikte kleur tussen. Less is more, zullen we maar zeggen.

Bloemen nailart

Last but not least deze prachtige bloemen. Je nagels schreeuwen lente als je deze nailart draagt. Hoewel veel nageltrends makkelijk elk seizoen gedragen kunnen worden, blinkt deze nagelstijl wel uit in het voorjaar. Je kan hierbij verschillende kleuren en bloemen kiezen. Van zonnebloemen tot madeliefjes, ideaal voor komend seizoen.

Dermatologen onthullen: dit is hoe je je nagels sterker maakt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.