Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 3 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de beste looks met box braids op Instagram

We zijn dol op box braids. De ‘protective hairstyle’ is dé perfecte haarstijl voor zwarte vrouwen die hun haar sneller willen laten groeien en hun lokken willen versterken. Daarbij is de haarstijl enorm populair en zien we tegenwoordig genoeg zwarte vrouwen met de prachtige vlechten.

Heb je inspiratie nodig voor jouw box braids? Dan ben je op het juiste adres.

Box braids

Box braids zijn populairder dan ooit: op straat en op de rode lopers zie je ze steeds vaker. In de jaren tachtig kwam de haarstijl tot leven en in de 90’s konden we er geen genoeg van krijgen. Toen zagen we sterren als Jada Pinkett Smith en Janet Jackson met de beroemde vlechten. Tegenwoordig zie je ook andere celebrities met de Afrikaanse haarstijl rondlopen, denk aan Zendaya en Zoe Kravitz.

Niet alleen op straat en de rode lopers, maar ook op Instagram kun je genoeg inspiratie opdoen voor de mooie vlechten. Met fijne accessoires maak je de look af en geef je je vlechten net even die twist dat het nodig heeft. Ook is verzorging van de vlechten ontzettend belangrijk. Je hebt de braids tenslotte een tijdje in waardoor de hoofdhuid jeukerig en droog kan worden.

Instagram staat bomvol inspiratie voor looks met box braids. Wil of heb jij box braids maar wil je er iets anders mee doen? We hebben onze favoriete looks van zwarte vrouwen met braids op Instagram verzameld.

1. Opgestoken

2. Met kralen

3. Hoge staart

4. Zijscheiding

5. Naar achter gestoken

6. Blonde vlechten

7. Braid rings

8. Twee staarten

9. Verschillende kleuren

10. Groene braids

11. Jumbo box braids

12. Half opgestoken met knot

13. Knotless braids

14. Lage knot

15. Dikkere braids

16. Knotjes

17. Tot aan de voeten

18. Losse braids

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.