Britta van Aggele
Britta van Aggele Fashion 26 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Onze Instagram-feed staat helemaal vol met luchthaven-outfits en dit zijn onze favorieten

Nu de zomer officieel weer begonnen is, is het alweer bijna tijd om op vakantie te gaan. Naast alle prachtige outfits waarmee je je koffer wilt vullen deze zomer, staat onze Instagram-feed ook helemaal vol met luchthaven-outfits. Het is tegenwoordig namelijk een trend om een speciale outfit aan te schaffen voor op het vliegveld en wij zetten onze favorieten op een rij.

Heb jij al een outfit gescoord?

Vakantie

Heb jij al een vakantie gepland voor aankomende zomer? Als het antwoord “ja” is, dan ben je vast al de nodige voorbereidingen aan het treffen. Er komt namelijk een heleboel kijken bij op vakantie gaan. Zo moet je bedenken welke outfits wel of niet meegaan en is het tijd om te kijken of je hele bikini collectie wel in je koffer past.

Daarnaast zijn er nog de nodige dingen die je moet regelen voordat je naar het vliegveld gaat. Zo moet je deze zomer op tijd op de luchthaven aankomen, zodat je niet je vliegtuig mist door de drukte. Daarnaast is het tegenwoordig ook een echte must dat je de perfecte outfit uitkiest voor op het vliegveld. Onze Instagram-feed staat namelijk helemaal vol met geweldige luchthaven-outfits en wij zijn obsessed.

Door deze truc met vakantiedagen ben je 50 dagen vrij in 2022

luchthaven-outfits

Luchthaven-outfits en reiskleding is tegenwoordig alles wat we voorbij zien komen op Instagram, dankzij onze favoriete influencers. Zij delen namelijk maar al te graag hun pre-flight OOTD’s en daar hebben wij geen enkel probleem mee. Want hoe jaloers we ook zijn op hun geweldige vakantiebestemmingen, we zijn nog jaloerser op wat ze dragen.

Het is nu dan ook tijd om deze geweldige outfits voor je op een rij te zetten, zodat ook jij een geweldige luchthaven-outfit kunt samenstellen. Het thema comfort is terug te zien in elke outfit en is precies was we nodig hebben tijdens een lange vlucht. Laat je dus vooral inspireren door deze tweedelige sets, geweldige sneakers, gouden sieraden en grote zonnebrillen.

1. Black Bananas Eclipse high waist slim fit korte joggingbroek – €29,97

luchthaven-outfits
Bijenkorf

2. Black Bananas Eclipse hoodie met logo – €39,97

luchthaven-outfits
Bijenkorf

3. Black Bananas Eclipse high waist tapered fit joggingsbroek met logoprint – €39,97

Bijenkorf

4. Nubikk Ross Trek Edge sneaker met leren details – €154,-

luchthaven-outfits
Bijenkorf

5. Ted Baker Ayalina schoudertas van quilted leer – €102,-

Bijenkorf

6. Mango Marie schakelketting – €9,99

Bijenkorf

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.