Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Celebrity 26 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Food diary: dit eet Justin Bieber op een dag

Op de NSMBL-redactie zijn we gek op eten. Uitgebreid ontbijten, lekker lunchen, borrelen met vriendinnen… We kunnen daarom altijd inspiratie voor de lekkerste gerechten gebruiken. En waar kunnen we die inspiratie beter opdoen dan bij celebrities? Vandaag kijken we naar de food diary van niemand minder dan Justin Bieber.

Justin Bieber heeft geen introductie meer nodig. Een tijd geleden bespraken we de Food Diary van Justins lover Hailey Bieber al. Komen hun eetgewoontes een beetje overeen, of eten de twee het liefst heel verschillend? Tijd om dat uit te zoeken.

Dit eet Justin Bieber op een dag

Ontbijt

Justin Bieber heeft natuurlijk een mega druk leven. Vooral als hij ‘s avonds een show heeft, vindt hij het dus belangrijk om een goed vullend ontbijt te eten. Denk aan (glutenvrij) brood met eieren, avocado en bacon. Die avocado moet trouwens in plakjes gesneden zijn, en vooral niet geprakt of als guacamole geserveerd worden – dat liet hij aan US Magazine weten. Ook drinkt Justin ‘s morgens koffie.

Lunch

De lunch van Justin Bieber is niet per se spannend te noemen, maar het is wel mega gezond. Op Health Yogi lezen we dat hij vaak gaat voor een maaltijd met rijst, kip of vis, en groenten. Daar kan je natuurlijk alle kanten mee op, en het is een goede manier om alle voedingsstoffen die je nodig hebt binnen te krijgen.

Een andere bron vertelt dat Bieber ook graag gaat voor een glutenvrij broodje met avocado – dit lijkt dus enorm op zijn ontbijt. Net als Billie Eilish kunnen we Justin dus indelen in het rijtje met avocado-lovers.

Avondeten

Justin is gek op spaghetti bolognese. Hij liet een paar jaar geleden zelfs aan Glamour weten dat dat zijn laatste gerecht zou mogen zijn voordat hij de aarde verlaat. Dat noemen we nog eens dedication. Daarnaast eet de populaire zanger graag sushi (wie niet?). Zijn favoriete vissoort hierbij is zalm, deze mag niet in zijn sushi-bestelling ontbreken.

Benieuwd naar de food diary van andere celebrities dan Justin Bieber? Check hier de what I eat in a day van ZendayaRihannaKylie Jenner en Victoria Beckham.

Food diary: dit eet Selena Gomez op een dag

Health YogiEat This

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.