Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Home & Interior 2 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Hét interieur-item van dit moment: The New Stijl koffietafelboek vol werk van Nederlands talent

Als we het hebben over een interieuraccessoire dat jouw woning in één klap naar een nieuw niveau tilt, dan is het wel een koffietafelboek. En als we het hebben over koffietafelboeken, dan hebben we het over MENDO. Bij hun prachtige boutiques koop je de mooiste exemplaren, waaronder deze nieuwe parel. Maak kennis met The New Stijl: het koffietafelboek vol werk van Nederlands (mode)talent.

In dit boek zie je onder andere werken van Daily Paper, Filling Pieces, Iris van Herpen, Danielle Cathari, Botter, Patta, Ronald van der Kemp en meer.

Hét interieur-item van dit moment: The New Stijl koffietafelboek

Creatieve agency …,staat en uitgeverij MENDO hebben de krachten gebundeld voor de gelimiteerde publicatie The New Stijl. In dit boek verzamelen de makers de meest spraakmakende creatieve stukken van dit moment, allemaal van eigen bodem.

Overal ter wereld vind je succesvolle, invloedrijke en talentvolle Nederlandse creatieven. Geboren, getogen dan wel opgeleid in Nederland, brengen zij vernieuwing en verandering ver buiten onze landsgrenzen én binnen een groot scala aan disciplines. Wat definieert die Nederlandse creativiteit vandaag de dag in een tijd waarin nationale identiteit steeds minder wordt bepaald door fysieke grenzen? Dat laat The New Stijl zien.

The New Stijl is kleurrijk, contrastrijk en inzichtrijk. Een bombastisch festival van een boek, gevuld met visuele kracht, persoonlijke interviews, en verrassende combinaties. Denk aan grootse namen met onverwacht werk en onverwachte namen met groots werk. ‘’Als land brengen we een ongelooflijke hoeveelheid creatief talent voort dat het verdient op een podium te worden gezet. Al jaren droom ik ervan om dit platform te creëren en het deelbaar te maken, waardoor we met een nieuwe blik kunnen kijken naar wat Nederlandse creativiteit vandaag de dag is.’’ aldus …,staat oprichter en creative director Jochem Leegstra.

Naast dat het feestje is om te lezen en bekijken, staat ‘ie ook nog eens prachtig in ieder interieur. Als jij nog een kale plek hebt in jouw inrichting, dan vult dit boek die in stijl op. En er is er altijd eentje die past in jouw huis, want het boek is er in drie verschillende kleuren.

Het boek is nu verkrijgbaar via thenewstijl.com en in de winkel van MENDO in Amsterdam voor €75.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.