Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 2 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Khloé Kardashian en dochter True rappen samen in deze schattige video

Waar de Kardashians nog altijd door velen beschuldigd worden talentloos te zijn, bewijzen ze met enige regelmaat het tegendeel. Vannacht deed Khloé dat met haar 4-jarige dochter door middel van een zelfbedachte rap en dat geeft ook onze vroege ochtend meteen een vrolijke start.

“We are the fancy girls”

Khloé Kardashian en dochter True rappen erop los

Dat de Kardashians niet verlegen zitten om wat geld en dus op grote voet kunnen leven, dat moge duidelijk zijn. Khloé en de 4-jarige True weten dat nog even te benadrukken in een gezellige Tiktok op de vroege ochtend. Net zoals veel jonge kids lijkt het erop dat de True een waar ochtendmens is. Om zes uur in de ochtend werd namelijk deze, vrij actieve video op Tiktok en Instagram gepost.

Khloé werd eerder deze maand al geprezen om haar echtheid door het plaatsen van onbewerkte bikinifoto’s. Ook nu zijn fans blij met de video. Heerlijk herkenbaar vinden volgers de schorre ochtend-stem en warrige look van Khloé. Of zij er even veel zin had in de performance als haar dochter, vinden wij twijfelachtig. Maar of ze de act owned? Dat zeker.

Khloé en True weten wel hoe ze een cake moeten bakken

We know how to do it, we know how to make it, we know how to do it and make it ourselves. We know how to make it our birthday cake. For myself, for my birthday, with mommy helping me,” rapt True erop los in een pyjama gestyled met glitter-zonnebril en furry muts.

Khloé gaat ervoor met het tweede refrein, “Then my birthday is in June and I’m gonna need you to help me make my cake too“. Voor de bedroom-performance ging zij voor een enorme metallic Gucci bril en hoed, die de nét uit bed-look verhult. Bij een fancy cake voor fancy girls horen fancy brillen en hoeden, rapt Khloé K verder. Té zoet, als je het ons vraagt.

Kourtney Kardashian lanceert de Lemme Purr ‘vagina’-gummy en volgers snappen er niks van

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.