Britta van Aggele
Britta van Aggele Love & Life 25 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Huh? Kom je met deze hack in iemands iPhone zonder toegangscode?

We zien het steeds vaker gebeuren: mensen die proberen in iemand anders zijn telefoon te komen. Misschien kom je zelf ook wel een keer in die positie terecht. Je vindt bijvoorbeeld een iPhone in een bar of taxi en probeert erachter te komen van wie die is, zodat je hem terug kan geven. In de meeste gevallen wordt je dan geblokkeerd door een vervelende toegangscode. Nu heeft een YouTuber een hack gevonden die ervoor zou moeten zorgen dat je een iPhone kan ontgrendelen zonder de toegangscode.

Deze uitvinding is indrukwekkend en eng tegelijk.

Telefoon ontgrendelen

Als je een telefoon hebt gevonden moet je vaak afwachten tot iemand doorheeft dat ze hun telefoon kwijt zijn. Vaak wordt er dan gebeld naar de telefoon, maar dit gebeurd niet altijd. Dan kan je niet heel veel doen, want er zit waarschijnlijk een code op de telefoon. Je moet dus afwachten tot je gebeld wordt, maar er zijn tegenwoordig ook andere opties die je kan proberen.

Er zijn verschillende manieren waarop je een telefoon kan ontgrendelen: met de toegangscode, face ID of door tegen licht in te kijken waar vingerafdrukken zitten op het scherm. Als je de vier- of zescijferige code ontdekt ben je binnen, maar het gaat helaas niet altijd zo makkelijk. Gelukkig heeft een YouTuber nu een hele handige manier gevonden waardoor je in een iPhone zou moeten komen zonder toegangscode.

Met deze nieuwe functie op Instagram kun je foto’s uit reeds geplaatste carrousels verwijderen

Hack

Wij vertellen je hoe het werkt:

1. Houd de startknop of de vergrendelknop ingedrukt totdat Siri verschijnt

2. Vraag Siri hoe laat het is

3. Wanneer Siri de tijd weergeeft, klik je op de afbeelding van de klok

4. Hierdoor wordt het scherm Wereldklok/Alarm/Stopwatch/Timer weergegeven en vervolgens klik je op de timeroptie

5. Selecteer vervolgens ‘Als timer eindigt’

6. Scrol naar de bovenkant van de lijst met beltonen en selecteer ‘Meer beltonen kopen’

7. Dit zou de Apple Store moeten openen

8. Klik nogmaals op de startknop of swipe omhoog en het hoofdscherm van de telefoon zou moeten verschijnen met volledige toegang tot de telefoon…

Werkt de hack bij jou?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.