Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 14 dec 2023
Leestijd: 3 minuten

Is dit de reden dat Christina Aguilera de laatste tijd ‘onherkenbaar’ is?

Christina Aguilera heeft de afgelopen tijd heel wat te verduren met de commentsectie op haar social media. Fans zijn van mening dat haar uiterlijk zó drastisch is veranderd, dat er wel iets geks aan de hand moet zijn.

Wat zou er gaande zijn?

Wereldberoemd en overladen met speculaties

Christina Maria Aguilera kennen we allemaal van haar nummers als Genie in a Bottle, Lady Marmalade, Candyman, Hurt en Beautiful. Bij deze nummers in de 00’s heeft ze het zeker niet gelaten, want Xtina timmert nog altijd flink aan de weg. Met zo’n 9,5 miljoen volgers op Instagram en 4,2 miljoen volgers op TikTok krijgen we zo nu een dan een heerlijk inkijkje in haar persoonlijke leven.

Als celebrity krijgt ook zij, zoals dat gaat, heel wat reacties op haar posts. De een lovend, de ander verbaasd of negatief. De laatste tijd lijkt het gros van de reacties over hetzelfde te gaan. “Wie is die vrouw op de beelden?”, is de meest gestelde vraag. Opvallend, want de looks komen grotendeels gewoon overeen met de Christina Aguilera die we kennen. Toch is hier volgens fans iets geks aan de hand.

Heeft Christina de fontein der jeugd gevonden?

Christina, die inmiddels 42 jaar is, lijkt in plaats van ouder – zoals dat volgens moeder natuur hoort te gaan – elke dag jonger te worden. Hierdoor zijn haar volgers aan het speculeren geslagen. Wat is het waardoor ze er zó goed uitziet? Natuurlijk kan dit komen doordat ze met haar enorme fortuin van zo’n $160 miljoen toegang heeft tot de beste skincare, verzorgingsproducten, behandelingen en artsen. Toch denken velen dat dit niet alles is. De speculaties delen zich op in twee kampen.

Optie 1: een 20 jaar jongere dubbelganger

Een deel van de mensen in de comments gelooft dat Christina is vervangen door een dubbelganger. Nu klinkt dat voor een nuchtere kijker vrij ongeloofwaardig, maar toch zou het een logische verklaring voor haar uiterlijke veranderingen zijn.

Een van de namen die genoemd wordt is Tana Mongeau, een 25 jarige Amerikaanse influencer, waar wij voorheen nog niet bekend mee waren, maar die inderdaad akelig veel van Christina weg heeft. Een van de uiterlijke kenmerken die ons opvallen zijn een scherpere kaaklijn en vollere lippen dan Christina voorheen had. Maar sinds de laatste posts van Christina, kunnen we niet om de gelijkenissen heen.

Optie 2: Ozempic

Het andere overgrote deel van de comments geeft aan te vermoeden dat óók Christina Aguilera Ozempic neemt. Dit is een medicijn dat diabetespatiënten voorgeschreven kunnen krijgen (en nodig hebben) als toevoeging aan hun dieet en lichaamsbeweging. Het afgelopen jaar lijkt er een te kort te zijn gekomen aan het medicijn in Amerika, doordat een van de bijwerkingen heeft gezorgd voor populariteit onder niet-diabetespatiënten. Het zou er namelijk voor zorgen dat je – op rigoureuze en ongezonde wijze – afvalt. Hiermee zou ze niet de eerste celebrity zijn. Ook Sharon Osbourne, Amy Schumer, Adele en de Kardashians worden ervan beschuldigt het medicijn te misbruiken.

Wat zal het zijn?

Beide opvallende theorieën, waarvan geen van beide waarschijnlijk ooit bevestigd zal worden. Daarbij zijn wij van mening dat het ook helemaal niet nodig hoeft te zijn dat een van deze opties waarheid is. Christina Aguilera staat altijd al bekend om haar prachtige looks en in welke vorm of maat ze ook ouder wordt, we genieten er maar al te graag van mee. Want, laten we even eerlijk zijn, de conclusie die we allemaal kunnen trekken, is dat ze er vooral gewoon fantastisch uitziet.

Christina Aguilera maakt nieuwe videoclip van haar hit ‘Beautiful’ en die wil je echt even zien

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.