Julia Schaap
Julia Schaap Love & Life 14 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Bij deze winkel koop je de Satisfyer nu voor een klein prijsje

Satisfyers worden steeds populairder. Toch blijft de prijs soms een dingetje, waardoor velen het magische apparaatje nog even laten liggen. Wij hebben goed nieuws voor degene die toe zijn aan een betaalbaar nieuw speeltje, want bij deze winkel koop je de Satisfyers met flinke korting. Ook een goed cadeau om onder de boom te leggen.

Niet alleen een hoogtepunt voor jezelf, maar ook voor je portemonnee.

Kruidvat Satisfyer Pro 2 Air Pulse Stimulator Vibrator – €19,97

De Satisfyer is bij velen van ons niet meer weg te denken. Vooral de klassieke variant is vaak een favoriet. Mocht je dit exemplaar nog niet bemachtigd hebben, is dit je kans. Bij Kruidvat is hij nu te koop met vijftig procent korting.

Kruidvat

Kruidvat Satisfyer Pro 2 Generation 3 Vibrator – €24,98

De Satisfyer is tegenwoordig te koop in allerlei soorten en maten. De wijnrode variant schijnt net een stukje beter te zijn dan het klassieke exemplaar, waardoor het de investering zeker waard is. Dit waterdichte item heeft elf drukgolf- en twaalf trilopties, waardoor je hem helemaal naar jouw wens kan bedienen.

satisfyer
Kruidvat

Kruidvat Satisfyer Pro 2 Generation 3 Bluetooth Vibrator – €29,97

Niet alleen een genot in bed, maar ook voor het oog. Deze zwarte Satisfyer kan via Bluetooth gekoppeld worden aan de gratis Satisfyer Connect app, waardoor je deze variant kan bedienen via je telefoon. Het uiterlijk is niet alleen prachtig, ook het innerlijk is uitstekend.

Kruidvat

Kruidvat Satisfyer One Night Stand Vibrator – €12,95

Deze compacte en kleurrijke variant is perfect voor de onervaren Satisfyer-gebruikers. Voor dit kleine prijsje kan je kennismaken met een seksspeeltje en kan je zo langzaam opbouwen.

Kruidvat

Kruidvat Satisfyer 1 Air Pulse Vibrator – €19,95

Hoewel deze variant maar elf standen heeft, kom jij met dit speeltje alsnog binnen no-time tot je hoogtepunt. Via Kruidvat wordt de bestelling op een discrete manier verzonden, geen zorgen dus. Niet alleen een geweldig cadeau voor jezelf, ook een ideaal cadeau om aan iemand te geven die de feestdagen alleen moeten doorbrengen.

Kruidvat

 

Van ‘shallowing’ tot ‘de wiptrip’: dit worden de sekstrends van 2024

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.