Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 6 aug 2023
Leestijd: 3 minuten

Isa (25): ‘Ik verdiende 500 euro per week door te doen alsof ik een wervende sugar daddy was’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op het verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Vandaag lees je het verhaal van Isa* (25) die 500 euro per week verdiende door zich voor te doen als sugar daddy.

‘Ik verdiende 500 euro per week door te doen alsof ik een sugar daddy was’

De 25-jarige Isa begon in Corona-tijd met het oplichten van vrouwen. Ze verdiende toen 500 euro per week door zich voor te doen als sugar daddy.

 

Ramona (28): ‘Mijn vriend heeft wél geld om met zijn beste vriendin uit eten te gaan, maar neemt mij nooit mee’

Hi Isa, kan je iets meer vertellen over wat je precies doet?

”Drie jaar geleden toen de pandemie begon viel het mij op dat veel vrouwen online werk zochten om aan geld te komen. Veel meiden verkochten voetfoto’s en het worden van een sugar baby werd ook steeds populairder. Ik heb er zelf ook aan gedacht om hieraan te beginnen, maar kwam er al gauw achter dat ik op een veel makkelijkere manier geld kon verdienen. Veel meisjes wisten namelijk niet hoe het proces werkte, waardoor ik ze makkelijk voor de gek kon houden.

Ik bouwde een Twitter-account op en investeerde in het kopen van 80.000 volgers. Daarna zette ik mijn Twitter-profiel op privé, koos ik voor een profielfoto van een willekeurige miljonair en schreef ik een goede bio zodat mijn profiel er geloofwaardig uitzag. Toen was het tijd om geschikte meiden te zoeken. Als meiden geïnteresseerd waren stuurde ik ze een bericht dat ze mij een aanbetaling moesten doen om in aanmerking te komen. Als zij deze aanbetaling (tussen de €40 en €70) hadden gedaan zouden ze mijn sugar baby worden en geld krijgen. Ik maakte zelfs meerdere fake-accounts aan om mijn verhaal te bevestiging en veel vrouwen geloofden het. Maar wat ze niet wisten is dat ik helemaal geen sugar daddy was en ik ze nadat ik het geld had ontvangen blokte.”

Ize (26): ‘Ik ga niet meer op vriendinnenvakantie omdat de kosten altijd oneerlijk berekend worden’

Hulp

“Na een tijdje verdiende ik makkelijk 500 euro per week met deze business. Het werd zelfs zo verslavend dat ik mij er de hele dag mee bezig hield. Hierdoor verdiende ik bakken met geld, maar ik merkte ook dat ik mijzelf er echt in verloor. Deze verslaving begon een echt probleem in mijn leven te vormen.

Daarom heb ik ervoor gekozen om hulp te zoeken. Ik ben op dit moment nog steeds in therapie voor dit probleem en heb mij lange tijd walgelijk en afschuwelijk gevoeld voor wat ik deed. Het ging alleen zo makkelijk, omdat er eindeloze keuzes aan vrouwen waren die ik elke dag kon oplichten.”

 

*Isa haar naam is gefingeerd. De echte naam is bekend bij de redactie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.