Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 3 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze it-bags gaan het in 2021 helemaal maken en mogen op jouw verlanglijst

Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe mode. En nieuwe mode brengt ook nieuwe tassen met zich mee. Hoewel we nu nog veel thuisblijven, komt er ook een tijd waarin we het fijn vinden al onze spullen ineen mooie tas te vervoeren. Dat komt goed uit, want de tassentrends voor 2021 liegen er niet om. Wij delen dé it-bags voor 2021 zodat je nog even hebt om te sparen.

Van XL-tassen tot gevlochten versies, wij zetten de grootste it-bags voor komend jaar op een rij.

1. Louis Vuitton Coussin Bag

De tas die afgelopen weken Instagram overnam is de Coussin Bag van Louis Vuitton. De creatie uit de Lente/Zomer 2021-collectie van het modehuis is de ultieme tas voor iedere dag. Gemaakt van lamsleer met het iconische Monogram-logo, kan de Coussin Bag zowel cross-body, over de schouder of als clutch gedragen worden. Bijkomend voordeel: hij ziet eruit als een kussen dat je altijd bij je wilt dragen en staat op nummer één op onze verlanglijst.

Louis Vuitton

2. Prada Cleo

De minimalistische stijl uit de 90’s lijkt voorlopig nog niet weg te gaan uit het straatbeeld en dat geldt ook voor de tassen. De Cleo Bag van Prada is daarom de ultieme tas voor een fijne nineties-look.

tassen 2021 trends it-bags
Prada

3. Gucci Jackie 1961

Gucci herintroduceert haar Jackie Bag uit 1961 voor de Fall/Winter 2020-collectie van het huis. De herkenbare vormen geven de tas een nostalgisch gevoel met alle moderniteit van nu. Draag hem in de hand of cross-body met een strap, in een pastelkleurtje of een diepe zwarte kleur.

Gucci

4. Dior Caro

De nieuwe Dior Caro-tas maakt deel uit van de Cruise 2021-collectie, ontworpen door by Maria Grazia Chiuri. De klep van deze soepele tas is afgewerkt met een draaibare CD-sluiting met een vintage-look. De Caro is perfect voor zowel overdag als ‘s avonds, voor een moderne en verfijnde look.

tassen trends 2021 it-bags
Dior

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.