Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 3 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle’s look bij Oprah Winfrey is een ode aan prinses Diana

Aankomende zondag wordt het diepgaande interview van Meghan Markle en prins Harry met Oprah Winfrey uitgezonden op CBS. Afgelopen week kregen we al een voorproefje in een trailer van het interview, waaruit blijkt dat Oprah zeker geen vragen laat liggen. Maar er viel nog iets op: de outfit van Meghan Markle was een ode aan de overleden prinses Diana.

In de eerste video zien we hoe Meghan Markle en prins Harry verschillende onderwerpen met Oprah Winfrey bespreken.

Meghan Markle en prins Harry bij Oprah Winfrey

Afgelopen zondag lanceerde CBS een preview van het langverwachte interview met Meghan Markle en prins Harry. In de video zien we hoe ze hun ervaringen als royals met haar delen en deelt Harry zijn zorgen over Meghan Markle en de media-aandacht die zij kreeg. Zo was zijn grootste zorg dat de geschiedenis zich zou herhalen. Hij refereerde daarmee naar de tragische dood van zijn moeder, prinses Diana.

En hoewel Meghan Markle er stijlvol als altijd uitziet bij Oprah Winfrey, bracht ze ook een ode aan prinses Diana. Ze droeg namelijk een armband die van Diana is geweest, speciaal voor de gelegenheid. Meghan combineerde haar zwarte, gebloemde zijden jurk van Giorgio Armani met een Pippa Small-ketting van goud en aquamarijn. Ze droeg Cartier Love Bracelet en nog eenzelfde diamanten armband die prins Harry gebruikte voor haar verlovingsring. De armband maakte ooit deel uit van van Diana’s juwelencollectie.

meghan markle prins harry oprah winfrey interview
CBS CBS

Ode aan prinses Diana

Volgens People liet prins Harry in 2017 twee diamanten uit de armband halen als zijstenen voor Meghans verlovingsring. “The little diamonds on the side are from my mother’s jewelry collection, to make sure that she’s with us in this crazy journey together,” vertelde prins Harry tijdens een interview in dat jaar. Volgens People heeft het koppel besloten dat Meghan Markle de armband zou dragen zodat Diana “bij hen zou zijn” tijdens het belangrijke interview.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.