Emma Toussain
Emma Toussain Events 17 jan 2024
Leestijd: 3 minuten

Amsterdamse girls opgelet: deze uitjes maken jouw januari leuk

Januari is koud, donker.. hoe maak je deze weken in hemelsnaam gezellig?! Nou, wij weten dat wel. Voor als je nieuw bent in Amsterdam of je weet gewoon niet waar je zoeken moet: bekijk gauw het lijstje hieronder.

Ms.Chelin x Le Petit Brunch

Op zaterdag 27 januari organiseert Le Petit Brunch, bekend van hun feestelijke boozy brunches op bijzondere locaties, een editie in het nieuwe Ms.Chelin in de Kerkstraat. Boek samen met je vrienden een tafel en bereid je voor op lekker eten, genoeg drank en een brunch die lekker uit te hand loopt. Blijf gezellig hangen en waag een dansje tijdens Le Petit Brunch bij Ms.Chelin!

Gym & Gin: #staydry met Damrak Gin

Weetje: Dry January is in 2013 bedacht in het Verenigd Koninkrijk. Steeds meer mensen laten de alcohol staan in januari en om het een beetje leuk te houden organiseert Damrak Gin twee Gym & Gin’s in samenwerking met sportschool Trib3 waarbij je je eerst lekker in het zweet werkt en daarna geniet van 0.0-cocktails aan de bar. Natuurlijk gemaakt met Damrak Virgin. Ruil op 19 en 20 januari de kroeg in voor de gym en #staydry!

Kafé Kontrast: Culinary Week

Van 25 tot en met 27 januari gaat het nieuwe Kafé Kontrast in de Pijp een culinaire samenwerking aan met een aantal topchefs. Renatta Moeloek, bekend van Masterchef Indonesië, kookt die dagen de sterren van de hemel met chefs als Jermain de Rozario, Nicolas Aquaa en Rein op ’t Root. Pak je koffer en ga op een drie dagen lange culinaire reis naar Kafé Kontrast.

NENI Amsterdam: Dry Veganuary

Tijd voor een frisse start bij NENI Amsterdam. Dit oostmediterrane restaurant doet niet alleen mee aan Dry January, maar ook aan Veganuary. Martini neemt deze maand de (alcoholvrije) bar over met twee specials: de nona spritz met Martini Vibrante, komkommer en soda en de estate Italiana met Martini Floreale, lavendel en Crodino. Daarbij heeft NENI Amsterdam hun standaard Balagan-menu een twist gegeven en hier extra vegan gerechten aan toegevoegd.

Strandzuid: Drag Queen Muziek Bingo

Op dit feestje maak je ook nog eens kans op mooie prijzen! Schrijf je in voor de Drag Queen Muziek Bingo bij Strandzuid op 3 februari en zing onder leiding van Miss Abby OMG en Miss Cartier jouw bingokaart vol. Om alvast op te warmen krijg je vooraf een lekkere burger (ook vega) met patatjes en tijdens de bingo komt het dessert op tafel. Of je nu wat wint of niet, het wordt sowieso een feestje met DJ Hoax le Beau. De bingo zal elke maand terugkomen in een nieuw thema, dus houdt het in de gaten.

Bols Cocktail Academy: shake to impress

De onlangs gerenoveerde bartenderkweekschool van Bols biedt ambitieuze bartenders en wannabe’s de kans om hun kennis en vaardigheden bij te spijkeren in een gloednieuwe, professionele omgeving. Leer shaken achter een van de 21 high-end cocktailstations van de Bols Cocktail Academy en til jouw cocktailkunsten naar een hoger niveau.

https://www.instagram.com/p/Cp7RudAucM5/?img_index=1

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.