Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty 12 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

De 2 (gratis) beautyhacks van Jennifer Aniston om er forever young uit te blijven zien

Rachel is nog altijd voor velen favoriet in de serie Friends. Haar charme, stijl en prachtige hairdo’s doen het hem. Jennifer Aniston heeft in het echte leven minstens zo’n goede stijl en kapsels. En jeetje, die huid. Zelfs op 52(!) jarige leeftijd ziet ze er nog beter uit dan vele tieners, twintigers, dertigers en veertigers #jaloers.

‘Hoe doet ze dat toch?’ is een van de meest gestelde vragen in interviews. Gelukkig heeft Jennifer nu haar geheime beautyhack verklapt en hij blijkt ook nog eens geen cent te kosten.

De beautyhacks van Jennifer Aniston

Jennifer deelt twee onsmibare beautyhacks waar ze zelf bij zweert. Allereerst, en misschien wel een beetje voor de hand liggend, is het reduceren van stress. Stress zorgt er namelijk voor dat je cortisol aanmaakt waardoor je snel onzuiverheden krijgt. Ze probeert zich daarom extra bewust te zijn van mogelijke stressfactoren in haar leven en deze waar kan weg te nemen.

Dat lijkt in ieder geval goed te helpen want dit is hoe Jennifer er op haar 52e nog uitziet. Daar kunnen we alleen maar van dromen.

Een kom ijswater over je gezicht

Haar tweede beautyhack is wat minder voor de hand liggend. Je hebt er ook wel ballen voor nodig om deze in de ochtend te doorstaan. Als Jennifer Aniston een instant glowy skin nodig heeft, frist ze zichzelf op met een kom ijswater. De kom vult ze met ijskoud water en dit gooit ze zo’n 25 keer in haar gezicht. Brrrrr. De kou zorgt ervoor dat je huid wordt ‘wakker’ gemaakt en er frisse blosjes op je wangen verschijnen. Je moet er blijkbaar wel wat voor over hebben om er forever young uit te zien.

Ze is overigens niet de enige celebrity die ons met liefde en plezier van dit soort handige tips voorziet:

Bella Hadid is groot fan van deze viral K-beautyhack en dit is waarom

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.