Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 26 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit fijne nieuws over Jennifer Aniston en Brad Pitt maakt jouw dag helemaal goed

We zijn allemaal compleet obsessed met Brennifer, oftewel Jennifer Aniston en Brad Pitt. Sinds hun reünie bij de SAG Awards in 2020 hebben fans goede hoop op de terugkeer van het stel. En dat is niet gek, want Jennifer heeft alleen maar goede dingen te zeggen over haar ex-man.

Ze deed de uitspraken in een voorbeschouwing van Friends: The Reunion.

Jennifer Aniston en Brad Pitt

De laatste keer dat Brennifer samen in een serie te zien waren was in 2001, toen Brad een gastrol had in de serie Friends. Ze waren een koppel en zelfs een jaar getrouwd, maar gingen in 2005 uit elkaar. Brad Pitt trouwde met Angelina Jolie en is in 2016 van haar gescheiden. In een nieuw interview met Access bespreken Jennifer Aniston, Courtney Cox and Lisa Kudrow alles over de serie Friends.

Zo hebben ze het ook over de celebrities die gastrollen speelden in de serie en wie hun favoriet was. Hoewel er grote namen als Reese Witherspoon (die Jill Greene speelde), Paul Rudd (Mike Hannigan) en Giovanni Ribisi (Frank Buffay Jr.) worden genoemd, komt Jennifer Aniston met een opvallende naam: haar ex-man Brad Pitt. In het interview zegt ze, “Mr Pitt. He was wonderful, he was fantastic,”

brad pitt jennifer aniston
NBC

Reünie

Fans hopen na de korte reünie tussen Brad Pitt en Jennifer Aniston bij de SAG Awards van vorig jaar nog altijd dat de twee weer bij elkaar komen. De twee eindigden samen in de Winner’s Room, waar ze voor het eerst in jaren samen op de foto werden gezet. Klein detail: er werden handen vastgehouden (heavy breathing).

Het was toen vijftien jaar geleden dat het stel uit elkaar ging en daarom riep de reünie nostalgische reacties op. Fans wachten al eeuwen op een comeback van het koppel (ja, wij ook). Gelukkig hebben we de foto’s nog….

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.