Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 9 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Jennifer Aniston introduceert een choppy kapsel in haar laatste fotoshoot

Sinds Jennifer Aniston met haar rol als Rachel Green in Friends op onze televisieschermen verscheen, is ze dé koningin van de kapsels. Het is dan ook niet voor niks dan in de jaren 90 iedereen vroeg om ‘The Rachel’ bij de kapper en het lijkt erop dat Jen An nog lang niet klaar is ons te voorzien van haarinspiratie. In haar meest recente fotoshoot zien we haar met een choppy kapsel.

We willen direct naar de kapper.

Jennifer Aniston introduceert choppy kapsel

In een nieuwe fotoshoot voor The Hollywood Reporter rockt Jennifer prachtig, steil haar in haar signature haarkleur. Die kleur is een combinatie van een caramelbruine kleur met een zandkleurige, blonde balayage. Ze combineert de kleur met een choppy kapsel, die ook wel gezien kan worden als ‘The Rachel’. En kunnen we het dan nog even hebben over de glans?

Door de jaren heen heeft Jennifer Aniston al talloze kapsels gedragen, toch lijkt ze steeds terug te gaan naar een choppy kapsel met veel laagjes zoals Rachel in Friends. Om de look helemaal af te maken, heeft Jennifers vaste hairstylist Chris McMillan haar punten verschillende kanten op geföhnd zodat het een effortless look krijgt. En hij werkt niet alleen achter de schermen, want op de cover zien we zijn getatoeëerde arm in het haar van Jennifer. Eén ding is zeker: we kunnen geen genoeg krijgen van dit kapsel bij Jennifer Aniston.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.