Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 9 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian reageert op beschuldigingen over een ‘butt lift’ op Instagram

Oude foto’s van celebrities uit tijden dat ze nog niet beroemd waren, zullen ze altijd blijven achtervolgen. Er zijn verschillende accounts op Instagram die hun hele pagina wijden aan nostalgische foto’s van hun favoriete celebrities. En die blijven zelfs bij de desbetreffende celebs niet onopgemerkt, Kourtney Kardashian reageert nu namelijk op een iconische serie foto’s van @popcultureangel van de Kardashians voordat ze de Kardashians werden.

En het heeft alles te maken met een butt lift.

Oude foto’s van de Kardashians

Zo zien we oude foto’s van de Kardashians waarop ze nog geen vaste make-up artists en haarstylisten om zich heen hadden. Ook zijn Kris Jenner en Kim Kardashian te zien in een advertentie van Skechers Shape-Ups en zien we verschillende foto’s van Kourtney toen ze nog side bangs had. Kortom, we kunnen alleen maar genieten van deze serie aan foto’s en ook fans hebben er het nodige over te zeggen.

Zo gaat het vooral over het uiterlijk van de Kardashians en hoe dat verandert is door de jaren heen. Een van de fans reageerde dat Kourtney Kardashian het enige familielid is dat niet is veranderd door de jaren heen. Terwijl een andere volger schreef dat Kourtney “plenty of surgery” heeft gehad en dat ze vooral voor een natuurlijk resultaat is gegaan. “She did it in extremely natural way that still complemented her features instead of changed them.” Vervolgens schreven fans dat Kourtney botox, een nose job en een butt lift heeft gedaan.

Kourtney Kardashian reageert

Het lijkt erop dat Kourtney Kardashian het hele gesprek meelas, want ze reageert op de reacties onder de foto. “No better compliment than a too good to be real kind of compliment,” schrijft ze. “Butt shot and Brazilian butt lift, um thanks. And you were just getting started.” We mogen er na deze reactie vanuit gaan dat Kourtney deze behandelingen niet heeft ondergaan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.