Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 19 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze ontmoeting tussen Jennifer Lawrence en Ariana Grande was heel erg ongemakkelijk

Netlfix staat bekend om goede original films en series er daar komt er volgende maand weer een bij. In december komt namelijk de film Don’t Look Up uit en wij kunnen nu al niet meer wachten. De film zit vol met bekende celebrities en Jennifer Lawrence heeft nu onthuld dat haar ontmoeting met Ariana Grande op de set van Don’t Look Up behoorlijk ongemakkelijk was.

Jennifer blijkt een echte fangirl te zijn.

Don’t Look Up

De Netflix-original die op 24 december online komt gaat over Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), een afgestudeerde astronomiestudent en haar professor Dr. Randall Mindy (Leonardo Dicaprio). Samen doen ze een verbazingwekkende ontdekking van een komeet die in een baan om het zonnestelsel draait. Al snel komen ze erachter dat deze baan de komeet rechtstreeks naar de aarde leidt. Maar het aller grootste probleem: als ze dit nieuws aan de wereld vertellen lijkt niemand erom te geven.

Met de hulp van Dr. Oglethorpe (Rob Morgan) beginnen Kate en Randall aan een mediatour die hen meeneemt vanuit het kantoor van een onverschillige president Orlean (Meryl Streep) en haar sycofantische zoon en stafchef Jason (Jonah Hill), naar de The Daily Rip: een vrolijke ochtendshow gehost door Brie (Cate Blanchett) en Jack (Tyler Perry). Met slechts zes maanden tot de komeet impact maakt, blijkt het krijgen van de aandacht van mensen ontzettend lastig.

Jennifer Lawrence en Ariana Grande
Netflix

Don’t Look Up: dit is de officiële trailer en releasedatum van de nieuwe Netflix-film

Jennifer Lawrence en Ariana Grande

Naast Jennifer Lawrence, Leonardo Dicaprio en Meryl Streep heeft ook Ariana Grande een rol in de film. Het blijkt nu dat niet alleen wij geobsedeerd zijn met celebrities, want ook celebrities zelf kunnen soms niet kalm blijven in de buurt van hun mede-beroemde acteurs. Ook Jennifer Lawrence heeft hier last van, want ze vertelt dat ze een behoorlijk ongemakkelijke ontmoeting had met haar co-ster Ariana Grande op de set van Don’t Look Up.

Er is ook onthuld dat Ariana Jennifer “niet leuk vond” toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten en dat is waarschijnlijk te wijten aan Jennifer’s vrij ongemakkelijke gedrag rond de zangeres. Awkward! Jennifer beschreef het moment tussen de twee tijdens een Q&A met BAFTA-stemmers en zegt: “I’ve since reflected on my behavior with Ariana Grande. I went full radio contest winner. I was so excited and nervous that at one point, I just kind of walked into her hotel room and sat down.” Het werd nog ongemakkelijker tijdens het interview als Don’t Look up-regiseaur Adam McKay voor de grap tegen Jennifer zegt: “She didn’t like you.” Ouch!

Jennifer Lawrence en Ariana Grande
Netflix

Wij moeten eerlijk toegeven dat wij waarschijnlijk op dezelfde manier reageren als we Ariana Grande zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.