Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 15 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez reageert op Instagram op de breuk met haar verloofde Alex Rodriguez

Afgelopen vrijdag maakte TMZ bekend dat Jennifer Lopez en Alex Rodriguez uit elkaar gaan, na vier jaar samen te zijn geweest. De twee waren samen sinds 2017 en in 2019 vroeg Alex haar ten huwelijk met een HUGE verlovingsring. En hoewel ze in 2020 zouden gaan trouwen, gooide COVID roet in het eten. Nu reageert Jennifer Lopez op de vermeende breuk met haar verloofde.

Ze zouden hun verloving afgeblazen hebben en uit elkaar zijn.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez

Bronnen dichtbij het koppel bevestigden afgelopen vrijdag aan TMZ dat Jennifer Lopez en Alex Rodriguez hun verloving hebben afgeblazen en dat het stel uit elkaar zou zijn. De reden voor de breuk was onbekend, maar het was duidelijk dat COVID hun trouwplannen on hold had gezet. Komt van uitstel dan nu ook afstel? A-Rod postte afgelopen vrijdag een foto van zichzelf op een jacht in Miami met de tekst, “Don’t mind me, just taking a sailfie … What are your plans for the weekend?”

En J.Lo was in het Dominicaanse Republiek voor de opname van een film. Toch reageert ze gisteren op de geruchten over haar verbroken verloving. Via een Instagram-video deelt ze een een compilatie van video’s op een nummer van rapper Saweetie. In de compilatie zien we verschillende krantenkoppen van de afgelopen dagen waarin de breuk werd aangekondigd. Later verschijnt er een filmpje van Jennifer Lopez waarin ze ze zegt “you’re dumb”, verwijzend naar de geruchten.

Relatie

Het lijkt er dus op dat Jennifer Lopez de geruchten ontkent. TMZ meldt dat zowel Jennifer Lopez als Alex Rodriguez op de geruchten hebben gereageerd. Zo zouden ze de artikelen over hen enorm overdreven vinden en zijn ze nog aan het vechten om bij elkaar te blijven. “All the reports are inaccurate. We are working through some things,” verklaren J.Lo en A-Rod. TMZ meldt dat er ook geen sprake is van een derde partij.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.