Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 6 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez deelt een lieve foto met haar dochter en moeder en het is alles wat je vandaag wilt zien

Dat schoonheid door de aderen van Jennifer Lopez stroomt, moge duidelijk zijn. De 51-jarige zangeres en actrice ziet er tot op de dag van vandaag nog uit alsof ze begin dertig is, en dat moet ergens vandaan komen.

Gisteren liet ze doormiddel van een lieve Instagram-foto met haar moeder en dochter zien hoe de beauty ook in de rest van haar familie zit.

Instagram-foto met Jennifer Lopez, haar dochter en haar moeder

J.Lo plaatste gisteren een lieve familiefoto met haar 13-jarige dochter, Emme Mūniz, en haar moeder, Guadalupe Rodriguez. Op de foto zien we hoe de drie vrouwen achter elkaar staan en hun vlekkeloze huid laten zien. Als caption onder de foto schrijft Jennifer “#MamaGlowsBest ✨ @JloBeauty for gorgeous, glowing skin from ages 7-77. ✨” Ze maakt de caption af met een paar hashtags, onder andere #IGotItFromMyMama en #BeautyHasNoExpirationDate. Onder de foto promoot ze haar eigen beautylijn, JLo beauty, die ze eind 2020 is gestart. We kunnen maar één ding zeggen: wauw.

JLo Beauty

Voor Jennifer Lopez’ gezonde en stralende huid mogen we in eerste instantie naar haar familie kijken, maar kunnen we ook nog veel van haar leren op het gebied van skincare. Zo gebruikt ze zelf veel fijne producten voor haar huid en startte ze eind 2020 haar eigen beautylijn, JLo Beauty. De beautylijn bestaat uit acht skincare producten, van serums tot dagcrèmes, die allemaal zorgen voor een glanzende en jong uitziende huid.

Dat verklaart als je het ons vraagt veel over de glanzende huid van Jennifer Lopez. Ondanks dat ze al 51 is, ziet ze er tot op de dag vandaag nog ontzettend jong uit – iets waar we jaloers op kunnen zijn. En dat is niet het enige: zoals we kunnen zien stroomt de beauty ook door de aderen van de rest van haar familie.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez bevestigen break-up met een gezamenlijk statement

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.