Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 20 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez reist in een volledige diva-look naar Washington D.C. voor inauguratie Joe Biden

Vandaag is de dag van de inauguratie van de nieuwe president van de Verenigde Staten, Joe Biden. En hij heeft niet de minste namen op zijn gastenlijst. Verschillende A-listers reizen af naar Washington D.C. om Joe Biden en Vice-president Kamala Harris te supporten. Zo ook Jennifer Lopez, die in een volledige diva-look op weg naar de hoofdstad ging.

Op Instagram deelt Jennifer Lopez een aantal foto’s van haar private jet en haar reisoutfit. Dat is een keer wat anders dan een comfy joggingpak.

Jennifer Lopez reist naar Washington D.C.

Jennifer Lopez treedt vanavond live op vanuit Washington D.C. en dus reisde ze gisteren af naar de hoofdstad van de Verenigde Staten. In een complete diva-look uit de Fall/Winter 2020 collectie van Alberta Ferreti, rockte J.Lo het volledig naast haar privéjet. Haar grijze overcoat, mohair sweater en wollen pantalon waren precies genoeg voor een jetset look, maar ook voor de politieke omgeving in D.C.

Maar het zou natuurlijk geen Jennifer Lopez look zijn zonder een beetje glamour. Daarom voegde ze ook een aantal statement accessoires toe aan haar outfit. Een gouden riem, een chocoladekleurige mini bag en een hoed met slangenprint maakten haar outfit af. Ondanks haar diva look, verwachten we dat J.Lo en haar stylisten Rob Zangardi en Mariel Haenn vanavond een dramatische look kiezen. Later post Jennifer Lopez nog een foto van haar team bij het Capitool, zo te zien zijn ze er klaar voor.

Meer artiesten bij inauguratie Joe Biden

Niet alleen Jennifer Lopez treedt vanavond op, ook Lady Gaga zal een optreden geven tijdens de inauguratie. Naar alle waarschijnlijkheid zingt zij het Amerikaanse volkslied. Daarnaast staan zangers John Legend, Bruce Springsteen, Ant Clemons en de band Foo Fighters ook op de line-up. Eerder werd al bekend dat Justin Timberlake, Jon Bon Jovi en zangeres Demi Lovato ook gaan optreden tijdens de inauguratie van aankomend president Joe Biden. Zin in een concert vanaf de bank? Dan weet je waar je moet zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! ūüíė

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.