Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 20 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Jotex lanceert in Nederland en brengt Scandinavisch design naar ons interieur

Nu we meer tijd thuis doorbrengen is het heerlijk om ons huis een fijne touch-up te geven. Mooie accessoires, zachte meubels en fijne materialen en texturen brengen een huis tot leven. Toch kan het soms best een zoektocht zijn naar mooie items met een moderne look en hoogwaardig design. Vanaf vandaag komt daar verandering in, want het Zweedse merk Jotex brengt Scandinavisch design naar Nederland.

Monochrome kleurstellingen, een mix en match van dessins of opvallende details: Jotex heeft het allemaal.

Jotex lanceert in Nederland

Een persoonlijk accent maakt van een huis een thuis. En hoewel iedere bewoner een andere stijl heeft, brengt Jotex een ruim aanbod aan modern, hoogwaardig interieurdesign met genoeg ruimte voor persoonlijke keuzes. De meubels en accessoires van het Zweedse merk ademen zachtheid en warmte en zijn dan ook echt een toevoeging voor je huis.

Het Zweedse label heeft enorm breed assortiment door de eigen productielijn. Zo vind je hier hoogwaardige meubels en decoratie, maar ook beddengoed, gordijnen en verlichting. Allemaal gemaakt van goed gekozen materialen en met elegante vormen. Interieurdesign wordt toegankelijk gemaakt door Jotex met creatieve campagnes, inspirerende samenwerkingen met influencers en een gevoel voor de laatste trends.

jotex nederland scandinavisch design
Jotex

Scandinavisch design

Na een jaar waarin ons huis een grotere rol dan ooit heeft gespeeld in onze levens, introduceert Jotex een verfrissende look vol Scandinavisch design. En laat dat nou net zijn wat we nodig hebben. Tijdens de donkere en koude dagen in januari kan ieder interieur wel een beetje Jotex gebruiken. Een fijne vaas, een mooie plaid of misschien wel een lekkere fauteuil om af en toe in te werken.

Nog een reden om van het merk te houden: ze vinden dat het vernieuwen van je interieur net zo gemakkelijk moet zijn als het vullen van je garderobe met de nieuwste trends. En daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens. Het prachtige assortiment vol Scandinavisch design vind je hier.

Jotex
Jotex

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.