Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 6 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez laat haar natuurlijke korte haar zien op Instagram

De verschillende haarstijlen van Jennifer Lopez zijn niet bij te houden. Afgelopen week schreven we nog over het nieuwe kapsel met unicorn-tinten door haar vaste hairstylist Chris Appleton. Nu laat ze ons haar natuurlijke haar zien op Instagram. En wij kunnen alleen zeggen: jealous.

Deze vrouw kan ook echt álles hebben.

Jennifer Lopez deelt natuurlijke haar

Hoewel het misschien even geleden is dat je een beachy look hebt gehad (we willen op vakantie), deelt J.Lo even een fijne video op een wit zandstrand met een blauwe zee. Zeiden we al: jealous? In de video draagt ze een rode triangle bikini en badjas. En eerlijk is eerlijk: als wij J.Lo waren zouden we onze naam ook in diamanten op de achterkant laten drukken.

Hoewel haar outfit ook on fleek is, gaat het dit keer meer over haar natuurlijke haar dat we in de video zien. Jennifer Lopez laat dit keer namelijk geen gestylede coupe zien, maar een natuurlijk, wavy kapsel. En als je er nog over nadacht om een shag cut te nemen, is dit de bevestiging. Dan heb je natuurlijk wel dezelfde textuur en hetzelfde volume als Jennifer nodig.

J.Lo Beauty

Bij de video schrijft ze als caption, “#Meditation and #affirmations 🏝🌊✨ #MondayMotivation.” Het is duidelijk dat Jennifer Lopez aan het genieten is van een aantal dagen vrij. In haar feed zien we ook meerdere berichten over haar nieuwe huidverzorgingslijn J.Lo Beauty. Sinds een aantal dagen is haar skincare eindelijk te koop en deelt Jennifer Lopez regelmatig filmpjes hoe ze haar producten gebruikt.

In de video’s deelt ze ook beelden zonder make-up en van haar eigen huidtextuur. Daarnaast geeft ze tips over de producten die ze gebruikt en legt ze uit waarom ze voor bepaalde ingrediënten heeft gekozen in de producten van J.Lo Beauty. En als we nog een verzoekje mogen doen: kunnen wij er ook zo uitzien als we 51 jaar oud zijn?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.