Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 6 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

De Bridgerton-challenge gaat viral op TikTok en het is hilarisch

Het is duidelijk dat we op dit moment allemaal volledig geobsedeerd zijn door Bridgerton. Van de schandalige seksscènes tot het drama en de historische setting, het kan ook niet anders. Daarom is het ook niet gek dat er een nieuwe Bridgerton-challenge op TikTok viral gaat. Wij praten je bij.

Of je je nou gewoon verveelt óf een boost voor je mood kan gebruiken: TikTok is waar je moet zijn. Wees gewaarschuwd, want je bent zo een paar uur verder.

Bridgerton-challenge op TikTok

Inmiddels heb je waarschijnlijk het eerste seizoen van Bridgerton gebingewatched, dus de volgende stap zou zijn om mee te doen aan TikTok en deel te nemen aan de Bridgerton-challenge. Je vraagt ​​je misschien af hoe je de Bridgerton-challenge op TikTok moet doen, maar no worries, het is makkelijker dan je denkt.

De Bridgerton-challenge wordt  gesponsord door Bridgerton op Netflix. Volgens de beschrijving “zijn de tijden veranderd”, dus wil Netflix dat TikTokkers clips uit de serie gebruiken om te laten zien hoe dingen zich in de loop der jaren hebben ontwikkeld. Met onderwerpen als flirten en je ‘s ochtends klaarmaken, laat de challenge zien hoe het was in de jaren 1800 versus hoe het er nu uitziet.

Bekende videomakers zoals @shreksdumpster en @fibulaa zijn de Bridgerton-challenge al aangegaan op TikTok.

@ladyefron

#stitch with @netflix Getting ready to binge watch Netflix’s Bridgerton! Has anyone seen my corset? #ad

♬ original sound – Brooke Averick

@fibulaa

#stitch with @netflix Used to be so simple….. anyways snap? #bridgerton #ad

♬ original sound – Connor Wood 🐸

@shreksdumpster

#stitch with @netflix the gossip is funnier now imo😭 #bridgerton #ad

♬ original sound – sarah

Bridgerton op Netflix

Bridgerton is gebaseerd op de negendelige boekenreeks van schrijfster Julia Queen. De Netflix-serie speelt zich af in de high society van Londen (like) in de zeventiende eeuw. De levens van de high society worden op zijn kop gezet door een anonieme column van Lady Whistledown.

De serie staat sinds 25 december op Netflix en de Londense elite zit vol drama en intrigues, een flinke dosis humor en fantastische kostuums. In totaal telt de serie acht boeken – een voor ieder van de Bridgerton-kinderen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.