Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 19 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Gaat Joost Klein het Eurovisie Songfestival winnen? ‘Staat nu op plek 3’

Over drie weken is het zo ver: het Eurovisie Songfestival 2024. Dit jaar reist de hele feestcommissie af naar Zweden, waar Joost Klein Nederland gaat vertegenwoordigen. Hij is razend populair op TikTok, maar hoe denken professionals over hem? Gaat hij winnen?

Gaat Joost Klein het Eurovisie Songfestival winnen?

De kans dat Joost Klein met Europapa het Eurovisie Songfestival wint, is volgens bookmakers weer groter geworden. De zanger is vandaag naar de derde plek gestegen en dat is bijzonder hoog. We willen natuurlijk nummer 1 – maar dit is goed voor nu.

Klein kwam de top 5 binnen op 7 maart en wisselde de vierde en vijfde plek daarna af. Europapa kwam op 29 februari uit en was gelijk al een klapper, vooral op social media. Iedereen maakt filmpjes op Europapa en heel veel buitenlanders willen nu leren hakken. De video op YouTube heeft al 19 miljoen views en dat worden er alleen maar meer.

Wie staat er nu op nummer 1 volgens de bookmakers?

De bookmakers denken nog steeds dat Nemo uit Zwitserland de grootste kans maakt op de winst. Op de tweede plaats staat Kroatië en wij komen dus daarna.

Beluister de ‘nummer 1’ van nu hieronder:

Wanneer is het Eurovisie Songfestival te zien?

Het Eurovisie Songfestival is van 7 tot en met 11 mei in het Zweedse Malmö. Klein strijdt in de tweede halve finale om een finaleplaats. Dit jaar zullen Hollywood-ster Malin Åkerman (bekend van o.a. 27 dresses en Dollface) en tv-host en comedian Petra Mede de show aan elkaar praten. Het is nog niet bekend of er een derde presentator aansluit. Één grote verandering ten opzichte van vorig jaar is dat er dit jaar geen specifiek thema aan het event verbonden is. Wel gebruiken ze hun slogan ‘United by Music’ dit jaar weer.

Travis Barker deelt foto van Kourtney Kardashian op het toilet voor haar verjaardag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.