Julia Schaap
Julia Schaap Beauty 19 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

De Judy Doll mascara gaat viral op TikTok: de oplossing voor iedereen met rechte wimpers

Voor de nieuwste trends ben je op TikTok aan het juiste adres, ook op het gebied van make-up worden de nieuwste producten getest. Zo is de Judy Doll mascara een nieuwe variant die de hele make-upwereld overneemt. Het vinden van de juiste mascara is altijd een hele klus, maar de Judy Doll Curling Iron mascara is geschikt voor iedereen, zo blijkt.

Deze mascara maakt elke look af.

Viral op TikTok

Zelfs make-up queen Nikkie Tutorials vond de mascara het testen waard. Zo heeft Nikkie lange, rechte wimpers. Hierdoor blijft mascara niet goed of heel kort zitten. Dat moeten we natuurlijk niet hebben, je smeert het niet voor niets op je wimpers. Zo meldt Nikkie tijdens het testen van de mascara dat de substantie erg droog is. Hierdoor blijven je wimpers beter in model. Na het aanbrengen van de mascara wacht Nikkie tot haar wimpers weer recht gaan staan, maar je kan het al raden; de wimpers blijven keurig in model. Een nieuwe obsessie unlocked.

@nikkietutorials

where has this mascara been all my life?! #foryou #fyp

♬ original sound – nikkietutorials

Enthousiaste reacties

De reacties onder de TikTok video van Nikkie zijn enorm enthousiast. Zo schrijft een kijker: “I LOVE my Judy doll mascara. and hate that it’s going viral.” Ook zitten er een aantal fans tussen die enorm nieuwsgierig zijn naar de viral mascara. “Seeing your lashes drop on the opposite side was crazy. I would try this just cause I’m curious about the wand.” Wij kunnen niet wachten om hem zelf uit te proberen.

Klein prijsje

Door de bijzondere applicator is de Judy Doll Curling mascara anders dan de klassieke mascara’s met een “normale” applicator. Terwijl de mascara een groot succes is, betaal je er een stuk minder voor dan de gemiddelde exemplaren. Hoewel de Judy Doll Curling Iron mascara niet te koop is bij de plaatselijke drogist, is hij online makkelijk te bestellen voor ongeveer 13 euro. En wie weet, kan je hem binnenkort een stuk makkelijker bemachtigen.

Judy Doll
Fruugo

Mascara cocktailing is dé hack die ervoor zorgt dat jij ultra lange wimpers krijgt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.