Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 16 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Karashian vintage: hier koop je gedragen kleding uit de kast van The Kardashians

De kasten van de Kardashians puilen uit en ook voor hen is het tijd voor de winter-schoonmaak. Via deze webshop verkopen ze de items die ze niet langer zelf dragen. Dus mocht je in dezelfde items als Kim, Kylie, Kendall, Khloé en Kourtney willen lopen: dit is je kans.

Toch nét wat chiquer dan een weekendje met een kraampje op de IJ-hallen staan.

De Kardashian hype-formule

Dag in dag uit serven de Kardashians de mooiste, opvallendste en – vooral – duurste looks waar wij alleen maar van kunnen dromen. Elke stap die een van de K’s zet wordt op de voet gevolgd, maar in een slobby outfit zijn ze nog bijna nooit gespot. Nou is het met hun enorme fortuin ook wel mogelijk om de mooiste items uit de nieuwste collecties te bemachtigen en wij kunnen ons zomaar dat vrijwel alle designers hen een grote hoeveelheid kleding, accessoires, tassen en schoenen opstuurt in de hoop dat zij hiermee gespot worden. Één ding is zeker: draagt een Kardashian jouw kleding? Dan ontstaat er – bijna altijd – een instant hype.

Marktplaats 2.0

Fendi, Gucci, Prada… Hermes, Louboutin, Balenciaga… Er wordt met dure merken gestrooid op de online closet-sale genaamd, Kardashian Kloset, van Kris, Kim, Kylie, Khloé, Kourtney en Kendall. Voor minder doet de reality-familie het niet. Ben jij nou fan van één specifieke K? Komt goed uit. Je kunt de items per persoon shoppen. Zo weet jij het zeker dat je een item koopt dat van Kylie is. Goedkoop zijn de items niet persé. Voor een van de designerstukken moet je toch nog flink in de buidel tasten. Een paar schoenen van de Kardashians kopen kan vanaf zo’n $350 en een (zeer gewilde) Hermès tas van Kris wordt aangeboden voor $10.955. Maar goed, dan heb je dus ook wat. Wie weet zie je jouw eigen item nog wel terug op een van hun miljoenen posts.

Onze favorieten

Mocht je nog een (flinke) spaarpot over hebben en wat inspiratie zoeken. Dit zijn onze favoriete items uit de ‘Kardashian Kloset‘.

 

Jasje van Kris

Voor een YSL klassieker uit de kast van Kris leg je $1475 neer.

YSL jasje uit de kast van Kris Jenner
Kardashian Kloset

 

Tasje van Kim

Als gezicht van meerdere Balenciaga campagnes bezit Kim een grote hoeveelheid van de collecties. Deze tas hoeft ze niet meer en koop je voor $1695.

Balenciaga tas van Kim Kardashian

 

Jurk van Kylie

Als het aan komt op shining party-dresses bezit Kylie er genoeg, maar wij snappen eigenlijk niet waarom ze dit exemplaar van Paco Rabanne niet meer zelf wilt houden…

jurk uit kast van kylie jenner

 

Laarsjes van Kloé

These boots are made for walking… Maar dat heeft Kloé nog niet zo vaak gedaan, aan de netheid van deze Gianvito Rossi laarsjes te zien. Voor $465 kun je het haar voordoen.

Gianvito Rossi laarzen van Khloé

 

Jasje van Kourtney

Acne Studios stelt nooit teleur. En Kourtney eigenlijk ook niet (behalve met haar nieuwe Boohoo samenwerking). Voor $450 outshine jij iedereen op kantoor in deze blazer.

Acne Studios blazer Kourtney Kardashian

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.