Emma Toussain
Emma Toussain Shopping 16 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Fashionable én betaalbare hoeden: bij Hoed Amsterdam slaag je gegarandeerd

De zomer komt tot een einde en dat is ergens natuurlijk hartstikke jammer, maar dat betekent ook dat we weer kunnen switchen naar onze herfstgardarobe. En het leukste: we kunnen weer items toevoegen! In de herfst gaat het puur om het dragen van layers en daarom vinden veel modeliefhebbers de herfst zo fijn – dan kunnen ze écht losgaan. Ook zien we véél meer hoofddeksels en hoeden zijn daar een mooi voorbeeld van. De zon schijnt af en toe nog waardoor het lekker is om wat bescherming te hebben en daarnaast maakt het je outfit helemaal af op de dagen dat het wel wat kouder is.

Kwalitatief goede hoeden echter niet heel goedkoop en dat is jammer als jij er wel graag één draagt, maar geen honderden euro’s over hebt. Het merk Hoed Amsterdam speelt precies in op die behoeftes. Yay for us!

Hoed Amsterdam

Hoed Amsterdam is een merk met hoge kwaliteit hoeden gemaakt in Italië voor een betaalbare prijs. “Al eeuwen lang dragen vrouwen hoeden, waarom? Een hoed geeft zelfvertrouwen en een extra touch aan je outfit. Of het nu zomer of winter is het is altijd een goed idee om een hoed te dragen. Met veel liefde heb ik mijn eerste collectie van vier verschillende modellen weten samen te stellen”, aldus Guusje de Bot, oprichtser van het hoedenmerk.

Er zijn inmiddels al een aantal verschillende collecties gelanceerd, denk aan The Summer Collection, The Postman, The Fedora, The Riley en The Classic.

The Summer Collection bestaat uit rieten items en andere collecties als The Postman zijn iets steviger en dikker – perfect voor de herst dus. Daarnaast is een zo’n hat een super fijne uitkomst als jij je haar éigenlijk had moeten wassen, maar daar geen tijd voor had. Niemand die ‘t merkt!

Bekijk hieronder een aantal hoeden:

Waar je de meeste hoeden shopt boven de 100 euro, koop je ze hier voor rond de 49,95 euro. Kijk voor meer info op de website zelf, is zeker een kijkje waard.

Vet haar maar geen tijd om te wassen? Probeer deze toffe haarstijlen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.