Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 3 feb 2022
Leestijd: 3 minuten

Deze Kardashian-Jenner zien we niet terug in de nieuwe Hulu-show

Het is alweer meer dan drie maanden geleden dat Keeping Up With The Kardashians officieel eindigde (*snif*) en we missen de serie enorm. Gelukkig komt er een nieuw versie van de serie aan. De Kardashian-Jenner familie heeft namelijk een deal gesloten met Hulu. We kunnen dus binnenkort weer van de familie genieten, maar niet iedereen zal terugkeren in de nieuwe serie.

De Hulu-serie van de familie wordt in 2022 uitgezonden.

Keeping Up with the Kardashian-Jenners

De familie kondigde vorig jaar al aan dat ze een nieuwe tv-deal hadden getekend met Hulu. In september was Kim bij de The Ellen DeGeneres Show te gast. In een gesprek met Ellen DeGeneres sprak Kim Kardashian over de Hulu-show. Ze vertelde dat ze nog niet met Travis had besproken of hij in de serie komt. Ze vertelde wel dat ze ervan uitging dat hij in de serie te zien is, aangezien hij een groot rol in het leven van Kourtney speelt.

Nu vragen we ons natuurlijk allemaal af wie we moeten gaan missen in de serie. Het gaat om niemand minder dan Rob Kardashian en we gaan de grappen die hij altijd bij zijn zussen uithaalden ontzettend missen. Hij is naar verluidt “niet van plan is deel te nemen aan de nieuwe Hulu-show”.

Rob Kardashian

De 34-jarige Rob Kardashian heeft de beslissing om uit de serie te blijven genomen, omdat hij geniet van het leven buiten het publieke oog. “Rob is in a really great place. He’s very happy living a low-key life in Calabasas away from the spotlight,” vertelde een insider aan E! News.

“Rob is not planning to have any participation in the new Hulu-show, but he feels he’s in a great headspace right now,” vervolgde de bron. Ze voegden er wel aan toe dat er een mogelijkheid is dat hij “overweegt om in de toekomst aanwezig te zijn”, dus laten we hopen dat we hem dan gaan zien.

Gezonde levensstijl

Dat de enige Kardashian-broer niet te zien is in de serie heeft alles te maken met zijn mentaliteit. Rob was in de begin jaren van KUWTK veel te zien, maar de afgelopen jaren had hij al een stapje terug gedaan. “He truly needed some time away and to himself to get his mindset straight and is now living a very healthy lifestyle,” vertelde de insider.

“He looks and feels great, and his sisters have motivated and supported him the whole way.” De insider vervolgd: “He truly spends most of his days with his daughter Dream, working out and working on new concepts for business ventures. Dream is his life, and he makes effort to make sure she is around all of the cousins and is in a stable environment.”

Dat Rob niet in de serie te zien is, betekent niet dat hij geen tijd met zijn familie doorbrengt. De bron onthulde dat hij “genietend van de wekelijkse familiedineravonden,” en wij zijn blij om dat te horen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.