Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 4 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze 4 nieuwe castleden zijn te zien in het tweede seizoen van Bridgerton

Bridgerton is precies wat we in 2020 nodig hadden. En dat bleek wel, want met recordbrekende kijkcijfers was de serie een van de populairste Netflix-Originals ooit. Nu is het wachten op seizoen 2, tot die tijd houden we alles over de serie in de gaten. Eerder werd bekend dat Rége-Jean Page niet terug zou keren in het nieuwe seizoen, nu zien we de gezichten van vier nieuwe castleden.

We vertellen je alles over de nieuwe acteurs in het tweede seizoen van Bridgerton.

Bridgerton: seizoen 2

Op 21 januari 2021 bevestigde Netflix eindelijk dat er een tweede seizoen van Bridgerton aankomt. En hoewel het waarschijnlijk nog even duurt, zijn de voorbereidingen in volle gang. Eerder verklapte creator Chris Van Dusen al dat er wel acht seizoenen kunnen verschijnen van de serie. Bridgerton is namelijk gebaseerd op de eerste acht boeken van Julia Quinn.

Ook in seizoen 2 is er ruimte voor nieuwe verhaallijnen. Waar we in seizoen 1 het verhaal van Daphne Bridgerton en The Duke volgden, focust het tweede seizoen zich meer op oudere broer Anthony Bridgerton. Eerder werd al bekend dat zijn wederhelft wordt gespeeld door een bekende actrice uit Sex Education, nu zijn er nog vier nieuwe castleden aan de cast voor het tweede seizoen toegevoegd. En met het vertrek van The Duke, aka Simon, aka dé reden dat we de serie keken, is dit precies wat we nodig hadden.

Phoebe Dynevor Regé-Jean Page
Netflix

Nieuwe castleden

Simone Ashley (Olivia in Sex Education) gaat Kate Sharma spelen. Maar daar blijft het niet bij, want gisteren maakte Netflix bekend dat er vier nieuwe sterren worden toegevoegd aan de cast van Bridgerton. Niemand minder dan Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch en Rupert Young krijgen een rol in de hitserie.

Volgens Variety gaat Charithra Kate’s jongere zusje Edwina Sharma spelen, Shelley speelt Kate en Edwina’s moeder. Calam speelt assistent Theo Sharpe en Rupert is het nieuwste lid van the ton. Wij kunnen niet wachten op het tweede seizoen van Bridgerton.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.