Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 19 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

De Kardashian-Jenners delen iconische foto’s met alle zussen op Instagram

Keeping Up With The Kardashians mag dan na twintig seizoenen tot een einde komen, de Kardashian-Jenners stoppen natuurlijk nooit. Afgelopen weekend kwamen alle zussen weer eens bij elkaar en hielden ze een spectaculaire fotoshoot waarvan het resultaat op Instagram verscheen. En wij zijn nu al fan van de iconische foto’s.

Het gebeurt niet vaak dat alle Kardashian-Jenners op één foto verschijnen.

Kardashian-Jenners delen foto’s op Instagram

De fotoshoot van de Kardashian-Jenners zat natuurlijk vol overknee laarzen, bodysuits en natuurlijk de meest waanzinnige poses. Kim Kardashian deelde twee foto’s van de reünie op Instagram. Op de eerste foto zitten de zussen op de bank en zorgen ze voor hun beste poses. Op de tweede foto zei de fotograaf (misschien was het Kris?) iets grappigs waardoor de zussen ook eens lachend op de foto staan. Kim Kardashian steekt haar middelvinger in de lucht, Kylie Jenner steekt haar tong uit en Kendall Jenner is bijna van de foto afgesneden.

Kim schreef bij de post (die al bijna 4,5 miljoen likes heeft), “4 EVA EVA”, terwijl Khloé Kardashian reageert “EVA!!!!!!!” Niet alleen Kim post de foto op Instagram, ook Kylie Jenner deelt de tweede foto op haar Instagram met de caption, “the bands back together”. Fans reageerden vooral op het feit dat Kylie voor de foto koos waar Kendall bijna afgesneden is. Zo lezen we reacties als, “not u cropping Kendall😭” en, “Kendall got cropped”. De foto van Kylie Jenner kreeg ruim 10 miljoen likes (sorry, Kim).

Verjaardag Kourtney Kardashian

De reden van de reünie van de Kardashian-Jenners is niet helemaal duidelijk, maar het kan natuurlijk de verjaardag van Kourtney Kardashian zijn geweest. Kourtney werd gisteren 42 jaar (!) en werd verrast door haar kersverse liefde Travis Barker. Op zijn foto’s is te zien dat Kourtney dezelfde outfit draagt en op dezelfde bank zit als in de foto’s met haar zussen, dat betekent dat Travis ook aanwezig was tijdens de familiereünie.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.