Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 9 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

De Kardashians zetten nieuwe onderneming op na veertien jaar KUWTK

Nu het einde van Keeping Up With The Kardashians een feit is, keek iedereen verwachtingsvol uit naar de volgende stap van de familie. Nu lanceren de Kardashians een nieuwe onderneming en nee, het is geen cosmeticabedrijf of drankmerk. Het is namelijk alles wat je niet had verwacht bij de Kardashians.

Nu KUWTK tot een einde komt, is het logisch dat de familie met een nieuwe onderneming komt.

Kardashians zetten nieuwe onderneming op

Na veertien jaar komt er een einde aan Keeping Up With The Kardashians. En hoewel de serie niet meer de enige inkomstenbron van de familie was, is er toch ruimte voor iets nieuws. Dat komt er, alleen is de branche waarin ze zich gaan settelen een beetje onverwacht voor veel fans. Het lijkt er namelijk op dat het lanceren van een wenskaartenbedrijf het volgende grote ding is voor Kim, Kourtney, Khloe en Kris.

Volgens documenten die in het bezit zijn van TMZ, lanceert het iconische trio en hun momager een wenskaartenbedrijf genaamd Kardashian Kards. De nieuwe start-up zal wenskaarten, kalenders, fotoalbums, plakboeken, briefpapier, notitieboekjes, stickers en misschien zelfs bladwijzers gaan verkopen. En hoewel het niet helemaal passend klinkt bij de Kardashians, kunnen wij niet wachten tot we een verjaardagskaart van de Kardashians ontvangen.

Kim Kardashian

Het lijkt erop dat het ook een nieuw project voor Kim Kardashian is, na haar scheiding van Kanye West. Wellicht is dat precies wat ze nodig heeft na een heftige periode in haar leven. Al heeft ze natuurlijk genoeg aan haar make-upmerk KKW Beauty en haar bodywear Skims. En dan haar kinderen niet te vergeten: North, Psalm, Chicago en Saint. Kourtney is druk met haar lifestylemerk Poosh en Khloe met haar merk Good American. We hopen dat hun iconische kerstkaart binnenkort te koop is. Can’t wait.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.