Aartie Narain
Aartie Narain Love & Life 12 dec 2020
Leestijd: 6 minuten

Wil je weten – Op déze Kardashian-Jenner lijk jij het meest volgens je sterrenbeeld

Ben je geobsedeerd door de Kardashians en heb je elke aflevering van Keeping Up With The Kardashians gezien? Geloof het of niet, je deelt ook een aantal persoonlijkheidskenmerken die vergelijkbaar zijn met een van de Kardashians. Dus, op welke Karjenner lijk jij het meest op basis van je sterrenbeeld?

Altijd al afgevraagd welke Karjenner-zus jij bent? De sterren geven antwoord.

Karjenner volgens je sterrenbeeld

Hoewel je waarschijnlijk stiekem een ​​favoriete Karjenner hebt, is er een grote kans dat je een match bent met iemand anders van de familie. Hoewel je misschien niet dezelfde geboortemaand met hen deelt, heb je misschien wel een paar opvallende overeenkomsten.

Dus delen jij en Kylie dezelfde mening, word je vriendinnen met Khloé  of  lijk je meer op momager Kris Jenner?

1. Steenbok: Kourtney Kardashian

Je bent praktisch, verantwoordelijk en gereserveerd, net als Kourtney Kardashian. Steenbokken kunnen van nature erg serieus lijken. Gevoeligheid wint bij jou ook vaak boven spontaniteit, net als Karjenner Kourtney Kardashian.. Maar dat is niet erg.

Kourtney een echte huismus is, maar tegelijkertijd is ze ook een gedreven zakenvrouw. Jij deelt een aantal geweldige eigenschappen met deze Karjenner-zus. Je no-nonsense houding en je professionaliteit brengen je overal in het leven.

ANP

2. Waterman: Khloé Kardashian

Jij bent excentriek en zit boordevol goede energie, net als  Khloé Kardashian. Zoals de meeste Watermannen heeft deze Karjenner-zus er geen problemen mee om haar eerlijke mening te geven. Net als Khloé kan je elke situatie met een grapje leuker maken.

Jouw goede humeur kan je door bijna elke situatie heen helpen, zoals bijvoorbeeld terugslaan naar pregnancy-shamers als ze je fitnessroutine niet goedkeuren. Jij houdt je hoofd hoog, net als Karjenner Khloé Kardashian.

Karjenner
ANP

3. Vissen: Kendall Jenner

Lieve Vissen, jij bent  erg medelevend en empathisch. Daarom lijk jij heel erg op Karjenner-zus Kendall Jenner. Kendall blijft vaak buiten de drama en heeft een gevoeliger persoonlijkheid dan haar gewaagde zussen. Je staat altijd voor iedereen klaar en helpen doe je graag. Je wilt echt niets liever dan in rust en vrede leven.

En als jij het soort persoon bent dat de Victoria’s Secret Fashion Show overslaat om te kijken hoe je vriendje basketbal speelt, lijkt het erop dat je meer op Kendall Jenner lijkt dan je denkt.

Karjenner
ANP

4. Ram: Kim Kardashian

Zelfverzekerd, dynamisch en ambitieus. Gaat dat over jou, Ram? Of over Karjenner Kim Kardashian? Het gaat obviously over jullie beiden. Als een échte Ram vind je het heerlijk om de persoon te zijn die om nummer één staat, plannen omzet in actie en een tikkeltje OCD heeft. Nou, je hebt meer gemeen met Kim Kardashian dan je denkt.

Dus Ram, of je nu gaat voor je dromen of je moedig openstelt over je persoonlijke leven, kijk gerust naar Karjenner-zus Kim voor wat inspiratie.

Karjenner
ANP

5. Stier: Rob Kardashian

Jij bent hartstikke betrouwbaar en toegewijden, Stier. Weet je wie nog meer zo is? Rob Kardashian. Als Stier weet je dat het belangrijk is om dingen vol te houden en je laat niets je dromen in de weg staan. ​​Zelfs niet als mensen kritiek hebben op je controversiële sokkenlijn.

Je hebt ook de neiging om je persoonlijke leven zo privé mogelijk te houden en drama te vermijden, net als Rob Kardashian.

6. Tweelingen: Scott Disick

Jij staat bekend ​​om je dubbele persoonlijkheid, humor en snel denkend, maar je kan ook ineens serieus zijn – net als Scott Disick. We kennen Scott allemaal als de sarcastische en hilarische ex-vriend, maar hij heeft zeker een intensere kant. Net als jij, Tweelingen.

Jij bent de sociale en leuke persoon die graag je leven leidt alsof het een feestje is. En waarom niet? Het leven is leuk, vooral als je door het leven gaat alsof je Todd Kraines bent.

ANP

7. Kreeft: Kris Jenner

Jij bent de supportive friend en hartstikke lief, daarom is het ook niet zo gek dat jij de mom van je vriendengroep bent. Jij bent de ruggengraat die de groep bij elkaar houdt, of het nu familie of vrienden zijn. Jij bent altijd de aangewezen persoon voor advies.

En hoewel je gevoelig en emotioneel kunt zijn, heb je er geen problemen mee om de haters op hun plek te zetten als iemand negatief probeert te praten over iemand waarvan je houdt. Don’t ever mess with the mama bear.

Karjenner
ANP

8. Leeuw: Kanye West

Je bent zelfverzekerd, creatief en een geboren leider, net als een typische Leeuw. Daarom is het niet gek dat jij het meest op Kanye West lijkt. Jullie persoonlijkheidskenmerken matchen veel met elkaar.

Je kunt soms een beetje te sterk en fel overkomen, maar dat is oké, want diep van binnen heb je een groot hart (hoewel je het misschien niet altijd laat zien). Je hebt de neiging om drama te creëren, maar dat wil nog niet zeggen dat je niet loyaal bent, want dat ben je helemaal.

ANP

9. Maagd: Brody Jenner

Jij bent praktisch en gevoelig, net als Brody Jenner. Jouw verlangen om uit de schijnwerpers en onder de radar te blijven, is gewoon een deel van je aard, Maagd. Je moet jezelf daarom ook constant vertellen dat je je soms geen zorgen hoeft te maken.

Omdat we niet veel van Brody Jenner zien – en blijkbaar de Kardashians ook niet – vergeten we vaak dat hij ook een deel van hun familie is. Herkenbaar, Maagd?  Je staat gewoon niet graag in het middelpunt, net als Brody.

Karjenner
ANP

10. Weegschaal: North West

Jij bent een social butterfly, net als North West. Je houdt van aandacht en staat graag in het middelpunt,  jij en North zijn gewoon hetzelfde.

Als een échte Weegschaal heb jij een liefde voor de fijne en luxere dingen in het leven (eh hallo, heb je North  Balenciaga-schoenen gezien?), weet je dat het leven draait om verwennerij en het delen met anderen.

11. Schorpioen: Kylie Jenner

Gepassioneerd, dapper en een geboren ondernemer. We hebben het over jou Schorpioen, maar ook over Karjenner Kylie Jenner. Je bent een échte hustler en dat is te zien. Je stopt voor niets als het op succes aankomt en het kan je niets schelen of mensen van je houden of je haten.

En dat is meer dan prima, want de wereld heeft meer #queens zoals jij nodig. Dus ga gerust je dromen achterna.

Karjenner
ANP

12. Boogschutter: Caitlyn Jenner

Jij kan elk doel bereiken dat je wilt, allemaal dankzij je doorzettingsvermogen Boogschutter. Hetzelfde geldt ook voor Caitlyn Jenner. Aangezien Caitlyn een voormalig Olympiër was, is het veilig om te zeggen dat ze op jouw niveau is.

Je ruimdenkendheid en optimistische kijk op het leven is iets waar iedereen een voorbeeld aan mag nemen, omdat het behoorlijk verfrissend is.

ANP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.