Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 21 dec 2020
Leestijd: 3 minuten

Hot stuff – Dankzij deze 7 tips van mannen word je beter in bed

We kunnen boeken volschrijven over wat wij van hem verlangen in bed, maar ook omgekeerd heeft hij wel zo zijn wensen. En het kan natuurlijk wel eens fijn zijn om tips te krijgen van een man in plaats van je vriendinnen.

Dankzij deze zeven tips van een man zet jij zijn wereld (nog meer) op z’n kop in bed.

1. Neem initiatief

Klinkt logisch en een tikje tegenstrijdig met het feit dat mannen graag de leiding nemen, maar hij vindt het ongelooflijk sexy als jij dat ook eens doet. Neem initiatief en zeg hem wat je wil.

Geef hem aanwijzingen of verander zelf van standje als het je te lang duurt. Fluister in zijn oor wat je wilt, verleid hem of geef een zetje in de juiste richting. En nee, dat hoeft niet al te zachtaardig.

2. Deel (of realiseer) je fantasieën

Of het nu om een bepaald standje, lingeriesetje of rollenspel gaat: vertel hem wat je leuk vindt, waar je van droomt en wat je fantasieën zijn. Sta zelf ook open voor nieuwe dingen en probeer die uit. Blijkt het niet je ding te zijn? Maakt niet uit, dan weet je tenminste dat je het ook niet meer hoeft te proberen.

3. Go with the flow

Echt, mannen zijn al blij genoeg dat ze op het punt staan om seks te hebben. Wees niet bang om iets verkeerds te doen (of te zeggen), geef je over aan hem en aan het moment en doe gewoon wat goed voelt. Zin om bovenop te zitten? Take the lead. Wil je je benen in zijn nek? Zwier ze er dan zelf in. Geniet en go with the flow.

4. Communiceer en wees vooral eerlijk

Vertel hem wat je wilt en wees er ook zeker eerlijk over als je iets niet wilt. Hij vindt het alleen maar opwindend om je hier zelfverzekerd over te horen praten. Daarnaast wordt het voor hem gemakkelijker om je te geven wat je wilt als je het toegeeft wanneer hij iets niet helemaal goed doet. Dat doet hij vast ook bij jou en zo wordt de seks alleen maar beter. Hij wil dat jij geniet en vice versa.

5. Geef hem wat vaker een blowjob

Stating the obvious. Natuurlijk moet je gewoon doen waar je zin in hebt, maar als het aan de mannen zelf ligt: gebruik je mond dan eens wat vaker. Heb je niet door of je het wel goed doet? Vraag dan wat hij leuk vindt. Of luister gewoon, dan hoor je ‘t zo wel.

6. Stel je eens wat speelser op

Mannen kunnen behoorlijk opgewonden raken van een vrouw die een beetje speels is in bed: dat vinden ze sexy. Tease hem een beetje door in zijn oor te fluisteren of laat je lippen over zijn nek glijden, waarna je subtiel in zijn oorlel bijt.

Uiteraard is elke man anders en kun je er alleen maar achterkomen wat hij fijn vindt door dingen uit te proberen en goed te communiceren samen. Misschien ontdek je nog wel iets nieuws dat hij ook lekker vindt.

7. Wees zelfverzekerd

Dit is misschien wel een van de meest belangrijke dingen als het draait om seks. Zelfverzekerdheid is sexy, zelfverzekerdheid is opwindend. Daarbij vindt hij je toch wel prachtig, tot je love handles toe.

Hij houdt van je lichaam en dat moet jij ook doen: seks draait niet om looks alleen. Hij heeft het zeker door als je je niet comfortabel voelt of je te veel nadenkt en geloof ons: hij wil veel liever dat je gewoon geniet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.