Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 6 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner lanceert collectie voor ABOUT YOU met persoonlijke campagne

Kendall Jenner is veel meer dan alleen een topmodel en een (half)zus van de Kardashian-Jenners, ze bouwt ook aan haar eigen imperium met haar tequilamerk 818 en is een waar mode-icoon. Kendalls kledingstijl is uniek en bevat invloeden uit de 90’s en 00’s. Haar stijl komt nu terug in de samenwerking met online store ABOUT YOU, waarvoor ze een campagne met een persoonlijk tintje schoot, namelijk op haar droomlocatie.

Het is de tweede collectie die Kendall Jenner in samenwerking met ABOUT YOU lanceert.

Kendall Jenner x ABOUT YOU

Na het grote succes van de eerste teasercollectie afgelopen juli, lanceren ABOUT YOU en Kendall Jenner de main drop voor herfst/winter. De nieuwe campagne is geschoten op een paardenboerderij in Los Angeles en laat Kendall in een zeer persoonlijke setting zien: samen met ABOUT YOU gaat ze terug in de tijd en onthult haar safe place aan haar fans. “Ik hou van paarden. Hier droomde ik als kind van, in de middle of nowhere op een ranch wonen met heel veel dieren”, vertelt Kendall.

ABOUT YOU

Haar eerste collectie met ABOUT YOU bestond uit Kendalls dagelijkse favorieten. De tweede collectie is meer gericht op mode met on-trend items voor speciale gelegenheden, zoals een power suit en bordeauxrode leren broek, maar ook comfortabelere basics. Kendalls persoonlijke stijl was wederom inspiratie voor de stukken. Ook de campagne voor haar collectie kreeg een persoonlijke tint, voornamelijk door de opnamelocatie in Los Angeles, vlakbij het huis waar ze als kind woonde.

ABOUT YOU

Paardenranch

“Ik ben absoluut een tomboy en ik hou van werkelijk ieder item in deze drop, omdat ik deze stukken zelf in het dagelijks leven draag. Ik heb het gevoel dat ik dit ben op mijn toekomstige ranch, zoals ik dan ‘s avonds naar buiten ga in mijn comfortabele sweater om de paarden te voeren, voordat ik binnen ga dineren in een elegant pak.” zegt het model. Al deze emoties werden vastgelegd in een heel persoonlijke campagne door fotografe Zoey Grossman.

De exclusieve, limited stijlen uit de collectie van Kendall Jenner zijn vanaf 4 december 2021 verkrijgbaar in de Europese online ABOUT YOU-winkels in de maten 34 tot 44.

Kendall Jenner, Hailey Bieber en Bella Hadid geven een dosis outfitinspiratie voor je volgende bruiloft

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.