Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 31 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Zijn Kendall Jenner en Bad Bunny serieus aan het daten? Het lijkt er wel op

Van alle liefdesverhalen die we van Kendall Jenner kennen, is die met Bad Bunny toch de meest openbare. Waar het topmodel normaal gesproken vrij gesloten blijft als het gaat om relaties, lijken de paparazzi haar dit keer toch wel verdacht vaak te spotten met de 29-jarige Grammy winnaar. Zijn de twee nu officieel samen? Als we hun steamy sushidate moeten geloven wel.

Bad Bunny is winning the Kendall-game

Een steamy sushidate

De twee wilden afgelopen woensdag genieten van een sushidate en al snel werd het heter dan heet. Dit is niet de eerste keer dat het topmodel zoenend op een date met Bad Bunny te zien is, want het lijkt erop dat deze tortelduiven alles behalve gesloten zijn over hun potentiële relatie. Ze zijn volgens bronnen nog niet officieel samen, maar hebben het in ieder geval wel ‘heel gezellig’.

Taking it easy

Na haar split met NBA-speler Devin Booker afgelopen november heeft het model aangegeven het even rustig aan te doen in de datingwereld. Laatst dreigden er al wat dingen messy te worden, nadat Bad Bunny in een nieuw nummer uithaalde naar de ex van het model. Toch lijkt het rustig te zijn gebleven en hebben de twee het nog steeds leuk met elkaar. Devin Booker who?

Kendall Jenner over relaties

Kendall Jenner werd afgelopen februari voor het eerst gespot met de 29-jarige artiest. De roddels konden daarna niet snel genoeg de ronde doen. Sindsdien hebben we de twee potentiële tortelduiven al vaak genoeg voorbij zien komen in de bladen.

Het is de eerste ‘relatie’ die het 27-jarige model niet zozeer privé wilt houden. In een gesprek met Vogue vertelde ze dan ook: “A relationship is only meant to be between two people, and the second you make it the world’s business is when it starts messing with the two people mentally. Like once everyone is let in, you’re letting all these opinions into your relationships, and I don’t think thatr’s fair.”

Khloé Kardashian haalt uit naar volger die vraagt of ze ‘haar oude gezicht mist’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.