Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 31 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Lana Del Rey is verloofd en dit is de gelukkige man

Als we aan Lana Del Rey denken, dan denken we aan despressed love songs. Heerlijke muziek, maar Lana is allang niet meer zo ongelukkig in de liefde als dat ze leek. Sterker nog: ze is ten huwelijk gevraagd. Wij vertellen je alles over de verloving en de gelukkige man.

No more summertime sadness. 

Lana Del Rey is verloofd

Slechts een paar dagen nadat ze haar negende (!) album dropte, genaamd Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd, komt het heuglijke nieuws naar buiten dat Lana Del Rey en Evan Winiker verloofd zijn. Ja, dat lees je goed. De Lana die altijd zong over haar onbeantwoorde liefde gaat nu gewoon trouwen. Aan het begin van deze maand was ze tijdens het Billboard Women in Music event al te zien met een prachtige ring om haar vinger.

Wie is Evan Winiker?

Dan de belangrijkste vraag: wie is de gelukkige man? Evan Winiker is muziekmanager bij Range Media. Of eigenlijk is hij ‘Managing Partner’, om precies te zijn. Evan en Lana werden afgelopen herfst voor het eerst samen gezien, toen ze het Malibu Chili Cook-Off festival bezochten. Sindsdien is Lana af en toe op Evans Instagram verschenen, maar de twee hielden hun relatie voornamelijk privé.

Naast dat Evan in de muziekwereld werkt, maakt hij zelf ook muziek. Hij zit in de indierockband Steel Train, samen met Jack Antonoff, een frequente samenwerkingspartner van Lana Del Rey.

De symboliek van de verlovingsring

We moeten het Evan nageven: hij heeft een prachtige ring uitgekozen. Ook niet de goedkoopste, want er zitten maar liefst drie stenen op. Page Six deed onderzoek naar de ring en liet juwelenexpert Mike Fried de betekenis van de ring uitleggen: “Three-stone rings represent a couple’s past, present, and future together — a beautiful symbol for this artistic couple,” vertelt Mike, “it appears to be a round cut, at around 3 carats with a value of $100,000.”

Photo by Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.