Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 16 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner bijt van zich af na vermeende photoshop-fail

Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat er in ieder geval één van de Kardashians in opspraak is. Deze week was het de beurt aan Kendall Jenner. Ze postte een reeks aan sexy foto’s op en rondom het strand. Ondanks de prachtige kiekjes, knappe jurk, idyllische locatie en ienieminie bikini’s is er toch iets anders dat de gemoederen deze week bezig hielden.

Zou het weer?

Kendall Jenner uitgelachen om ‘bewerkingsfout’ op Instagramfoto

Fans dachten haar te hebben betrapt op een vrij vreemde photoshop fail. Op de vierde foto in de reeks poseert Kendall in een string-bikini op haar hurken. Om haar balans te bewaren houdt ze de topjes van haar rechtervingers op de grond, wat resulteerde in een wel héél vreemd aanzicht.

Niet alleen lijkt de lengte van de hand oneindig, ook lijkt de zijkant zo dun als een papiertje. Uiteraard was het een kwestie van tijd tot social media los ging. In de comments vragen mensen zich af of alles wel goed gaat met haar hand, worden grappen gemaakt over ET (Eeeee Tttttt phone home) en taggen fans elkaar om de zogenaamde photoshop fail te laten zien.

Dé familie van de photoshop fails

De Kardash-Jenners zijn niet onbekend met het fenomeen. Vooral oudere zus Kim Kardashian staat bekend om haar rommelige en uitgebreide photoshop skills. Huidtexturen worden geblurred, tailles worden smaller gemaakt en heupen breder en soms gebeurt het dan dat een muur of trap ook een gekke bocht of bobbel krijgt… Tja. Tóch lijkt deze vermeende ‘fail’ van Kendall wel héél vreemd. Wie bewerkt nou de vorm van een hand?! Is er een schoonheidsideaal voor handen dat wij hebben gemist? Wij snapten het even niet helemaal meer.

De beruchte hand op foto 4 van de post:

Kendall Jenner heeft een extreem lange hand
Instagram @kendalljenner

De oplossing van het raadsel

Wat blijkt? De hand is helemaal niet per ongeluk (of expres) verkeerd gephotoshopt. Kendall Jenner heeft gewoon een enorm lange en dunne hand. Via een livestream op Instagram met haar BFF Hailey Bieber liet ze haar hand zien op de manier waarop het op de foto ook te zien is. “We zijn hier aan het analyseren… kijk maar eens hoe bizar haar handen er normaal ook al uit zien”, zegt mrs Bieber terwijl ze inzoomt op de handen van haar vriendin. Later in de livestream geeft Hailey aan dat Kendall altijd al “long ass” handen en vingers heeft gehad, maar dat het tot nu toe gewoon nog niemand echt op was gevallen. Ach, het raadsel is opgelost en wij kunnen weer rustig slapen.

@xbecka94

LIVE FOOTAGE OF THE HAND😂 #haileybieber #kendalljenner #fyp #viral

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Fans prijzen Khloé Kardashian massaal voor het plaatsen van onbewerkte bikinifoto’s

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.